A Ti szertartásvezetőtök Törvényi szabályozás Blog Galéria Kapcsolat

Esküvő szertartás - Ahogy megálmodtad!

Valósítsuk meg együtt álmaitok esküvői szertartását!

Szeretnétek eltérni az átlagostól, van valami szuper elképzelésetek hol és milyen formában mondanátok ki azt a bizonyos „boldogító igen”-t családtagjaitok, barátaitok körében?
Nos, én a szertartásvezető, ebben segítek nektek.

Ha hagynátok a sablonos protokoll szöveget, vagy ha maradnátok annál, mert szeretitek a hagyományokat, de valami különleges helyszínen, vagy időben szeretnétek a nagy napot emlékezetessé tenni, segítek megvalósítani elképzeléseteket.

A szertartás forgatókönyvét megírhatjátok Ti, egészen a nagy napig kiegészíthetitek, megváltoztathatjátok.

Az így tartott szertartás kettőtök egyéniségét tükrözi majd.
Kétnyelvű szertartásvezetésre is lehetőségetek van (magyar/angol, magyar/spanyol nyelven), minden a Ti igényetekhez igazodik.

Hol és milyen formában mondható ki a boldogító igen?

Kratancsik Tünde esküvői szertartásvezető blogja

Anyakönyvvezető helyett szertartásvezető...

Anyakönyvvezető helyett szertartásvezető...

Réka és Máté azért kerestek szertartásvezetőt, mert esküvőjük napján anyakönyvvezető nem ment ki az esküvő helyszínére. A bejegyzésemből kiderül, hogy utólag ezt egyáltalán nem bánták meg...

10 ok, miért válassz szertartásvezetőt esküvődre

Az anyakönyvvezetőt kötik a szabályok, időben és gyakran térben is korlátozottak a lehetőségei. Van, ahol nem hajlanak arra, hogy külső helyszínen eskessenek, máshol komoly összeget is elkérnek ezért.

 

Én szertartásvezetőként azonban rugalmas vagyok, számomra a Ti kérésetek és boldogságotok az egyedüli és legfontosabb szempont.

10 ok, miért válassz szertartásvezetőt esküvődre
Kétnyelvű esküvői szertartásvezetés

Kétnyelvű esküvői szertartásvezetés

Esküvői szertartásvezetőként egyre gyakrabban találkozom a kétnyelvű esküvői szertartásvezetés igényével. Mit is jelent pontosan a kétnyelvű szertartásvezetés?