A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Rólam mondták... 2. rész | 5 pár- 5 vélemény

Rólam mondták... 2. rész | 5 pár- 5 vélemény

 

Szertartásvezetőként elsődleges célom, hogy minden párnak, akik bizalmat szavaznak nekem, és felkér arra, hogy életük egyik legfontosabb eseményét ESKÜVŐI SZERTARTÁSUKAT megvalósítsam számukra, azt érezze esküvői szertartás után, hogy "Igen, ez volt a MI szertartásunk...."

 

Ez motivál abban, hogy minden páromra maximális figyelmet fordítsak, megismerjem egyéniségüket és megvalósítsam teljesen egyedi és személyes esküvői szertartásukat...

 

Éppen ezért fontos számomra minden visszajelzés, amit Tőlük kapok arról, hogy élték meg ezt a kivétles ceremóniát, és hogyan értékelik munkámat. :-)

 

Köszönöm minden páromnak a bizalmat, és a visszajelzésüket munkámról!

 

Rólam mondták...

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

"Kedves Tünde!

Még egyszer szeretnénk megköszönni azt a profizmust amit a szertartás alatt és az esküvő előtti időszakban tanúsítottál. Emlékszem az első találkozásunk Székesfehérváron már meggyőzött minket arról, hogy a legjobb választás leszel. Már akkor meggyőztél minket a kisugárzásoddal és a gyönyörű hangoddal. A felkészülésünk során éreztük, hogy minden apró részletre odafigyelsz és mindent szeretetből csinálsz, ami nekünk szintén nagyon fontos szempont volt. Emlékszünk, mikor először felolvastad nekünk (még telefonban) a forgatókönyvet, mi már akkor a szertartás helyén képzeltük magunkat és mind a ketten libabőrösek lettünk.
A szertartás tökéletesre sikerült, rengeteg érzelemmel és örömmel. Bár nagyrészt tudtuk mi fog elhangzani, de mégis a bájos személyed miatt teljesen úgy éreztük, mintha aznap hallottuk volna először.  A boldogság, az örömkönnyek maguktól jöttek és most, hogy ezen sorokat írjuk ismét egy kicsit elönt minket az a bizonyos melegség, amit te képviseltél, amit tőled kaptunk!

KÖSZÖNJÜK!"

Klau és Marci

 

 

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

"Kedves Tünde! A szertartás pontosan olyan volt, amilyet szerettünk volna, sőt...még attól is jobb.

Minden visszajelzésből azt halljuk: mennyire megható volt, mennyire különleges volt....és mindenki azt mondta, hogy ez volt a legszebb szertartás, amit valaha látott. 
 
Köszönjük, hálásak vagyunk:) !" Ildi és Ádám

 

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

"Kedves Tünde!

Hihetetlenül köszönjük azt, amilyen szertartást tartottál nekünk. Mindenki agyon dicsérte, hogy milyen gyönyörű volt az egész.

Nagyon szépen köszönjük, leírhatatlanul jól sikerült, és tényleg minden vendég azt jelezte vissza nekünk, hogy mennyire jó volt, és sokan kiemelték, hogy milyen jó volt Téged hallgatni, szinte itták a szavaidat.

Még egyszer köszönjük, és hálásak vagyunk, hogy gyönyörűvé tetted a napunkat!! "

 

Enikő és Matyi

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

"Kedves Tündi!

Hadd köszönjük meg Neked ezúton is a csodálatos szertartást! Végtelenül boldogok vagyunk mindketten, hogy Téged választottunk, olyan kedves mondatokat alkottál meg, a végén a versen picit könnybe is lábadt a szemem :D

Szép kiejtéseddel, finom hangszíneddel nagyon kellemessé tetted az élményt, és csinos is voltál, a násznépnek is tetszett a szertartás, nevettek, ahol kellett, jó volt nagyon! :)"

 

 Ági és Marci

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

 

"Kedves Tünde!

Köszönjük szépen a gyönyörű és személyes szertartást, pontosan ilyet képzeltünk el a nagy napunkra!

A vendégek is nagyon dicsérték, ahogy zajlott a szertartás, úgy lehetett egyre több szipogást hallani a násznép felől. :)

Jó döntés volt Téged felkérni szertartásvezetőnek, mindenkinek szívből ajánljuk a munkádat aki egy végtelenül kedves, megbízható és profi szertartásvezetőt keres. :)

Köszönjük még egyszer a csodás szertartást! :)"

Petra & Marci

 

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat!

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, kattints az alábbi gombra.

 

 

 

 
 

 

 

 

Facebook megosztás