A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Párhoz illő esküvő

Párhoz illő esküvő

Minden szerelem más, minden kapcsolat más, tehát minden esküvő más. Éppen ezért gondolom úgy, hogy minden ceremóniának másnak, a párhoz illőnek, a szerelmüket kifejezőnek kell lennie. 

Ma már teljesen természetes, hogy egy menyasszony megválaszthatja a ruhája szabását, sőt akár a színét is, dönthet milyen virágokból álljon a csokra és hogy milyen frizurát szeretne viselni élete nagy napján. Abban sincs semmi meglepő, hogy a vőlegény neki tetsző karikagyűrűket választ, a számára legfontosabb barátot vagy rokont kéri fel tanúnak vagy ragaszkodik hozzá, hogy kedvenc zenekarának dala szóljon mikor bevonulnak az esküvőn. Akkor miért csodálkoznánk azon, ha arról is maguk szeretnének dönteni a szerelmesek, hogy hol, melyik napszakban vagy éppen milyen rítusok kíséretében szeretnék kimondani a boldogító igent. Hiszen ez a nap, ez a ceremónia Róluk szól!

 

Az anyakönyvvezetőnek, az esküvőszervezőnek és a szertatásvezetőnek egyaránt fontos szerepe van abban, hogy az esküvő rendben menjen. Arról ma már nem kell hosszasan írni, hogy mekkora segítség egy jó rendezvényes szakember az esküvő lebonyolításában. Arról azonban talán érdemes hosszabban beszélni, hogy mi mindenben tud segítséget nyújtani egy szertartásvezető, aki összeadja a párt a barátok és a család körében.

 

Az anyakönyvvezető, ahogyan erről honlapomon is olvashatsz, a törvényességet garantálja. Hogy neki hogyan kell eljárnia, mik a lehetőségei ezt a szabályok és emellett a helyi hivatali szokások is behatárolják. Amikor bejelenti a pár, hogy frigyre szeretnének lépni részletes tájékoztatást kapnak tőle a bemutatandó papírokról és a betartandó szabályokról.

 

Ezzel szemben a szertartásvezetőnek nem a szabályok diktálnak. Nekem az a leglényegesebb szempont, hogy egy olyan ceremóniát valósítsunk meg, ami vidámmá és/vagy épp meghatottá teszi a résztvevőket és legfőképp elégedetté a boldogító igent kimondókat.

 

Mi mindent kell ehhez átbeszélni, eldönteni?

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

Ismernünk kell a helyet! Kint vagy bent? Kicsi vagy nagy?

 

  • El kell döntenetek milyen hosszú szertartást szeretnétek. Tesztek-e fogadalmat, mennyi és milyen zeneszámok szóljanak, köszöntitek-e a szülőket? Mind fontos kérdés! Én pedig ezekhez igazítom a saját szövegemet.

 

  • Milyen nyelven, nyelveken zajlik majd a szertartás. Ahogyan arról már írtam itt az oldalon, kérhetitek, hogy angolul vagy spanyolul menjen a ceremónia és persze a kétnyelvű esketés is megoldható.

 

  • Milyen stílusú szertartást szeretnétek? Egészen más szöveg, ruha és forgatókönyv kell egy klasszikus, romantikus esküvőhöz mint például egy rockabilly frigyhez.

 

 

Ezek és még száz apró részlet teszi indokolttá, hogy az esküvő előtt megismerjük egymást. Beszélgessünk, meséljétek el terveiteket, álmaitokat és persze mindazt, amit már megszerveztetek, lefoglaltatok eldöntöttetek.

 

Együtt valóra válthatjuk a Álomszertartást!

Forduljatok hozzám bizalommal, várom megkereséseteket!

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

Facebook megosztás