A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Esküvői szertartás külső helyszínen

Esküvői szertartás külső helyszínen

Az esküvői szertartásokat egyre szívesebben bonyolítják le külső, szabadtéri helyszíneken a párok.

 

Esküvői szertartásvezetőként rugalmasan alkalmazkodom szertartásotok időpontjához és helyszínéhez,  kreatív ötleteitek megvalósításához.

 

Szertartásvezetőként tapasztalom, hogy egyre több pár külső helyszínen bonyolítja le esküvői szertartását. Régebben a külső helyszínen szervezett szertartások nagyon ritkák voltak, ma már számtalan lehetőségetek van szebbnél szebb kültéri helyszínek közül választani, és megvalósítani álomszertartásotokat.

 

 

 

Esküvői szertartásvezetés külső helyszínen

 

 

szertartasszabadbanszertartasvezetovel

 

A külső helyszínen történő szertartásvezetésnél elengedhetetlen, hogy az időjárás is hozzájáruljon a kellemes, meghitt szertartás lebonyolításához. Mint tudjuk, a természet kiszámíthatatlan, de jó hír, hogy általában rossz idő esetére a tervezett kültéri esküvői szertartás helyszínén lehetőség van egy zárt, de mégis szép helyre bevonulni, ha szükségessé válna.

 

 

ideális időpontok szabadtéri esküvői szertartásokra

 

Azt, hogy melyik a legmegfelelőbb időpont kültéri esküvői szertartásra, nehéz lenne eldönteni. Szerencsére az esküvő időpontját is mindenki a maga igényei, elképzelései szerint választja meg. Egy gyönyörű tavaszi nap, csak úgy, mint egy kellemes színes nyári délután, fantasztikus választás lehet esküvői szertartásotok külső helyszínen történő megvalósítására. Ha ősszel vagy télen álmodtátok meg esküvőtöket, a színes levelekkel megszépített őszi napok sajátos hangulata, vagy a hóesésben kimondott "igenek" pillanata egyaránt életre szóló élmény marad.

 

szertartaskülsohelyszinen

 

 

Ötletek esküvői szertartásvezetés külső helyszínen történő megvalósítására

 

Esküvői szertartásvezetőként én magam is nagyon kedvelem a kültéri esküvői szertartásokat. Fantasztikus helyeken jártam már ilyen esküvői szertartások alkalmával. A családi kertektől a tavak, patakok partján át, családi vagy borbirtokon, kúriákon, lovastanyákon, várak falai árnyékában, vízen, levegőben egyaránt megvalósíthatjátok szertartásotokat közreműködésemmel.

 

Szertartásvezetőként javaslom a pároknak esküvőjük helyszínének kiválasztásakor, hogy elsősorban itt is saját magukat, és elképzeléseiket helyezzék előtérbe.

 

Olyan külső helyszínt érdemes választani, ami vagy csak egyszerűen magával ragad, vagy személyes kötődésetek is fűződik a helyhez.

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

Minden esküvői szertartás más

 

Minden esküvő más, minden szertartás más.

 

Egy esküvői helyszín nem csupán a hely jellege és sajátosságai miatt különleges, hanem attól a pártól, akik helyszínül választják azt esküvői szertartásuk lebonyolításához.

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt álomszertartásotokat!

 

 

 

 

 

Facebook megosztás