A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Álomszertartás blog

Időkapszula helyett | Dobozba zárt üzenet

Időkapszula helyett | Dobozba zárt üzenet

 

 

Egyre több párom bonyolít le az esküvői szertartás keretein belül  olyan ceremóniát, ami személyiségükhöz illik, kreatív és abszolút túllép a hagyományos ceremóniákon.

 

Kreatív esküvői ceremóniák

 

 

 

 

 

 

eskuvoiceremoniakratancsiktundeszertartasvezeto

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

 

Bizonyára Ti is találkoztatok már az esküvői szertartás keretein belül elültetett közös kis növényültetéssel, ami később helyet kaphat a pár kis kertjében, vagy teraszán.

Vagy éppen egy jó kis képfestéssel, amit később kiakaszthatnak a falra és esküvői szertartásukra emlékezteti a párt amikor csak ránéznek.

 

 

 

 

Dobozba zárt üzenet házassági évfordulóra

 

 

 

Ajánlom figyelmetekbe ezt  a könnyen kivitelezhető, mégis izgalmas ceremóniát is, amit egy kedves párom Barbara és Geoff valósított meg esküvői szertartásukon.

 

 

 

Koronavírus vs. esküvők | Avagy a COVID-19 hatása az esküvőkre  a szertartásvezető szemével

Koronavírus vs. esküvők | Avagy a COVID-19 hatása az esküvőkre a szertartásvezető szemével

 

 

2020-ban a COVID-19 megjelenésével mindenki számára nehéz időszak kezdődött.

A legfontosabb feladat mindenkinek a saját és mások egészségének védelme lett.

 

Ebben az írásban én természetesen most egy speciális szemszögből írok a vírus hatásairól.

 

A tapasztalataim összegzése kizárólag az esküvők szempontjából értékelhetőek.

 

 

 

Az esküvők újratervezésének éve

 

 

 

Esküvői szertartásvezetőként nagyon sok párommal kellett újratervezni mindent. Sokszor szó szerint tényleg mindent.

 

A legtöbb esetben meg tudtuk oldani, hogy az eredeti tavaszra tervezett esküvői szertartást egy új időpontra tegyük, őszre...

 

 

Akkor még mindenki bizakodó volt, hogy ősszel már nyoma sem lesz a koronavírusnak.

 

 

Persze ezek az átrakott időpontok is nagy nehézséget okoztak a pároknak és az esküvői szolgáltatóknak is.

 

Szertartásvezetőként még viszonylag jól tudtam alkalmazkodni az új időpontok rögzítésekor, bár sokszor ehhez szükség volt a párok rugalmas hozzáállására is, hogy ne csak a saját esküvőjükre gondoljanak, hanem egy másik párra is adott esetben.

 

 

 

Több esküvői szertartás egy napon

 

 

 

 

Ez a gyakorlatban úgy nézett ki, hogy ha például két pár  ugyanarra az őszi időpontra szerette volna átrakni a polgári szertartás időpontját, és szertartásvezetőnek engem választottak, akkor én is kértem a pároktól rugalmas alkalmazkodásukat, annak érdekében, hogy  meg tudjam valósítani az esküvői szertartásuk levezetését.

 

 

 

2020 kulcs szava az együttműködés

 

 

 

Ehhez együttműködés kellett nem csak a párok és köztem, de két pár között is.

 

Szerencsére ilyen esetben is meg lett a megoldás, a párok nagyon jó fejek voltak egymással is.

 

Egyik pár előre hozta az esküvői szertartás kezdő időpontját egy órával a másik későbbre tette azt egy órával, így meg tudtam oldani, hogy két különböző esküvői helyszínen tudjam megtartani az esküvői szertartásokat egy napon.

 

 

 

 

Kétnyelvű esküvői szertartások

 

 

 

 

Rólam mondták.... I. rész | 5 pár - 5 pár vélemény

 

Szertartásvezetőként elsődleges célom, hogy minden párnak, akik bizalmat szavaznak nekem, és felkér arra, hogy életük egyik legfontosabb eseményét ESKÜVŐI SZERTARTÁSUKAT megvalósítsam számukra, azt érezze esküvői szertartás után, hogy "Igen, ez volt a MI szertartásunk...."

 

Ez motivál abban, hogy minden páromra maximális figyelmet fordítsak, megismerjem egyéniségüket és megvalósítsam teljesen egyedi és személyes esküvői szertartásukat...

 

Éppen ezért fontos számomra minden visszajelzés, amit Tőlük kapok arról, hogy élték meg ezt a kivétles ceremóniát, és hogyan értékelik munkámat. :-)

 

Köszönöm minden páromnak a bizalmat, és a visszajelzésüket munkámról!

 

Rólam mondták...

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

"Kedves Tünde!

 

Életünk egyik legszebb napja varázslatosra sikerült, amiben nagyon nagy szerepe volt a közvetlen, jó hangulatú, vicces és mégis megható szertartásnak, amit Neked köszönhetünk!

 

Nagyon sokan megkérdezték, hogy mióta ismerünk Téged, mert olyan volt, mintha egy hivatalos keretek közé rendezett baráti esketésnek lehettek volna a szem- és fültanúi.

 

Ezt mi is így éreztük. :-)

 

Én nem tartozom azok közé, akik kislány koruk óta arról álmodoztak, hogy mikor és hogyan fognak férjhez menni... álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire személyre szabott és közvetlen is lehet egy szertartás.

 

Nagyon köszönjük a segítséget és a profi lebonyolítást!"

 

Niki és Roli

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

"Kedves Tünde! 

Szeretném elmondani, hogy a  különlegesen személyre szabott ceremóniánk minden elképzelést felülmúlt, pedig már az egyeztetések alkalmával is éreztük, hogy egy igazi angyal vagy. Végig közénk tartoztál és éreztük a kiemelt figyelmedet, és hogy pontosan tudod mit szeretnénk.
Imádtunk, amiért a szertartás körüli logisztikát, zenét és eseményeket koordináltad, magadénak érezted  és semmit sem bíztál a véletlenre, minden tű pontos volt, lehengerlően profin megkomponálva. Mindezt pedig olyan lenyűgöző eleganciával tetted, hogy a násznépet is tökéletesen levetted a lábáról.  Ami pedig nagyon fontos volt nekünk, hogy minden mesterkéltséget nélkülözött a ceremónia.
Fontos megemlítenem, hogy a figyelmességedtől, hanglejtésedtől a gesztusaidon át a megjelenésig minden apró részlet annyira finom és kellemes veled kapcsolatban, hogy kizárólag prémium kategóriás szolgáltatást kedvelőknek felírnálak receptre. Kívánom, hogy nagyon sok örömödet leld a munkádban még sokáig, mert nyilvánvalóan elképesztő sikerre vagy ítélve!  
Nagyon boldogok vagyunk, hogy Rád találtunk! Mindent köszönünk szépen!"

Kispataki Lilla és Bence

 

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

"Kedves Tündi! Vègtelenül hálásak vagyunk a segítségedért. Fantasztikus szertartás volt ! Az összes vendég nagyon dícsért és rendkívül örültek hogy Magyarul és Angolul zajlott a ceremónia. Rendkivül jó ötleteket adtál a szertartás kapcsán . Ha bárki kérne tippet szertartás vezetöt illetöen mindenképpen téged fogunk ajánlani!! Még egyszer nagyon köszönünk mindent, örök élmény volt !

Szeretettel
Bálint és William"

 

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

"Kedves Tünde!

Nagyon-nagyon köszönünk Neked mindent! A szertartásunk nem csak hogy olyan lett ahogy elképzeltük, de egyenesen felülmúlta a várakozásainkat!

 

Imádtuk hogy az egész annyira egyedi és hangulatos volt. Nagyon szép szöveget írtál és a kétnyelvű előadás szintén teljesen profi volt.

 

Roppant jó döntésnek találjuk hogy Téged választottunk az esküvőnkhöz, tettél érte hogy emlékezetes maradjon a szertartás mindenki számára! :-)

Puszi,
Emi és Dani"

 

Rólam mondták.... I. rész | 5 pár - 5 pár vélemény
Esküvői szertartások | Törvényi szabályozás

Esküvői szertartások | Törvényi szabályozás

Törvényes keretek

 

Ha szertartásvezető előtt szeretnétek kimondani a boldogító igent az esküvőtökön, akkor fontos, hogy mindezt tudjátok!

A szertartásvezető és az anyakönyvvezető szerepe egészen más.

 

 

Ma a hatályos jogszabályok szerint az állam csak azt a házasságot ismeri el, amit két tanú jelenlétében anyakönyvvezető előtt kötnek. Vagyis ez a hivatalos aktus nem megkerülhető! Ugyanakkor tudnod kell, hogy szó sincs arról, hogy ennek kell lennie az esküvőtöknek. Az anyakönyvvezetőnél bármikor aláírhatjátok a szükséges dokumentumokat, akár az általam celebrált szertartás napján, akár hónapokkal korábban, ahogyan ez Nektek a legjobb.

A szertartásvezető az esküvőn, a vendégek előtt, az általatok kiválasztott helyszínen és időpontban, a Nektek leginkább megfelelő forgatókönyv szerint fog összeadni Titeket. 

 

 

Miben más ez a kettő

 

Az anyakönyvvezetőt kötik a szabályok, időben és gyakran térben is korlátozottak a lehetőségei. Van ahol nem hajlanak arra, hogy külső helyszínen eskessenek, máshol komoly összeget (100-150ezer forintot) is elkérnek ezért.

A szertartásvezető azonban rugalmas, számára, számomra a Ti kérésetek és boldogságotok az egyedüli és legfontosabb szempont.

Összefoglalva tehát ez azt jelenti, hogy a kötelező részt az anyakönyvvezetőnél, a hivatalban kell megejtenetek, így lesz szabályos és államilag elismert a fogadalmatok. Az esküvői szertartást barátaitok és családotok előtt azonban bárhol, bármikor és bárhogyan megrendezhetitek egy szertartásvezető segítségével.

 

 

Az anyakönyvvezető fontos!

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktundealomszertartas

 

 

 

 

 

Sokféle tapasztalatotok lehet az anyakönyvezetőkről. Én sok negatív véleményt hallok a pároktól, de ennek ellenére "meg kell, hogy védjem" az anyakönyvvezetőket. Meg kell érteni, hogy az anyakönyvvezetőnek a munkájának nagyon kevés százalékát teszik ki az esküvők. Számos feladatnak kell eleget tenniük, túlterheltek, és ez az oka annak, hogy nem tudnak a párokkal egyénileg sokat foglalkozni, vagy minden párnak személyre szabottan esküvői szövegeket írni. Én ismerek nagyon kedves anyakönyvvezetőket, tehát nem mondható általában el, hogy az anyakönyvvezetők unalmasak, motiválatlanok lennének. Több anyakönyvvezetővel is kapcsolatban vagyok, és mindegyiket tisztelem azért, amilyen emberek, és ahogy végzik munkájukat. Sőt sok esetben ők azok, akik a párnak ajánlanak, ha a pár valami különöset szeretne, vagy olyan napon szeretnének összeházasodni amikor, ők nem vállalhatják az anyakönyvvezetői feladatokat egy esküvőn.

 

Ha bármilyen kérdésed felmerül ezzel kapcsolatban, keress bátran! 

 

 

 

Forduljatok hozzám bizalommal, várom megkereséseteket!

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Szertartásvezető - Esküvői szertartások, fogadalom megújító szertartások, szolgáltatás, árak

Szertartásvezető - Esküvői szertartások, fogadalom megújító szertartások, szolgáltatás, árak

 

 

Esküvői szertartás, ahogy megálmodtad!

 


 

Szeretnétek eltérni az átlagostól, vagy van valami szuper elképzelésetek arról, hol és milyen formában mondanátok ki azt a bizonyos boldogító IGENT családtagjaitok, barátaitok körében? Szertartásvezetőként ebben segítek nektek.


 

Írj nekem, és tervezzük meg együtt álom szertartásotokat  szertartását!

 

Kapcsolatfelvétel

 

Neked szól ha..

 

 

 


Olyan esküvői szertartásra vágysz, ami kettőtök egyéniségét tükrözi.




Szeretnéd szabadon eldönteni, hogy mely hagyományos elemeket tartod meg (pl.: tanúk előtti aláírás).




Házassági évfordulótok alkalmából szeretnétek különleges módön megerősíteni összetartozásotokat.

 

 

 

 

Úgy érzed, ez nektek szól? Lépj velem kapcsolatba, és valósítsuk meg egyedi esküvői szertartásotokat!

 

 

Mit csinál egy szertartásvezető?



                                                                                               Nézz bele a videóba!

 

 

 

Szertartásvezetőként abban segítek, hogy az általatok kiválasztott helyszínen és időpontban, a nektek leginkább megfelelő forgatókönyv szerint mondjátok ki a boldogító IGENT.

 

 

Korábbi szertartásaim
 

 

 



Amit szertartásvezetőként nyújtok neked és a párodnak

 

 



 

    Maximális figyelmet fordítok rátok a megismerkedéstől egészen az esküvői szertartás megvalósításáig.



    Az ország egész területén vállalom esküvői szertartások lebonyolítását.



    Kétnyelvű esküvői szertartások megvalósítását is vállalom magyar-angol nyelven.



    Emlékezetessé teszem a Házassági évfordulótokat(vagy szüleitekét) a fogadalom megerősítő szertartás lebonyolításával,

 


  


Különleges esküvői szertartást szeretnétek/ vagy házassági évfordulótok alkalmából fogadalom megújító szertartást?

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

Egyedülálló Esküvői Élmény - Az Esküvői Koordinátor és Szertartásvezető Szerepe

Egyedülálló Esküvői Élmény - Az Esküvői Koordinátor és Szertartásvezető Szerepe

 
 

Kedves Jegyesek!


Örömmel üdvözöllek Benneteket az esküvői varázslat világában!



Engedjétek meg, hogy bemutassam, hogyan válhat álomesküvőtök valóra velem, mint Esküvői Koordinátorral és Szertartásvezetővel.


És ami még fontosabb: a lebonyolítást angol nyelven is biztosítom számotokra igény esetén.