A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Esküvői körkép | Esküvői létszám

Esküvői körkép | Esküvői létszám

 

 

Szertartásvezetőként nagyon sok esküvőn részt vettem már, és sokszor még a szervezés ideje alatt kikéritek a véleményemet, tapasztalataimat egy-egy témában a párok. Nem ritka, hogy  ajánlást kértek egy jó esküvői fotós vagy videós kapcsán, és előfordul, hogy még bizonytalanok vagytok az esküvőtökre meghívott vendégek létszámát illetően, és érdeklődtök mi a tapasztalatom.

 

 

Nincs két egyforma esküvő

 

 

 

Szertartásvezetőként azt tanácsolom, hogy az esküvői trendekből tényleg csak azt kövessétek, amivel azonosulni tudtok és magatokénak érzitek. 

 

Az általában elmondható azonban, hogy a párok, akik engem esküvő szertartásvezetőnek felkérnek esküvői szertartásuk megvalósítására, bátrabban valósítják meg saját elképzeléseiket. :-)

 

 

 Kis esküvő vs. nagy esküvő

 

 

 

Higgyétek el nagyon klassz tud lenni egy kisebb létszámmal lebonyolított esküvő is, de a nagy esküvőket is kiválóan meg lehet szervezni.

 

Csak azért semmiképpen nem érdemes véleményem szerint vendégeket meghívni, hogy ne legyetek kevesen. Sok pár kifejezetten meghitt esküvőre vágyik, és kizárólag az igazán fontos és hozzájuk közel álló családtagokat, barátokat hívja meg esküvői szertartásukra és az azt követő programra.

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

 

DRÁGA ESKÜVŐI HELYSZÍN VAGY KERTI PARTI

 

 

Természetesen nagyon meghatározó az esküvő lebonyolítására rendelkezésre álló pénzügyi keret is.

 

Rengeteg gyönyörű esküvői helyszín közül lehet ma már választani, a kastélyokon, hoteleken, rendezvényközpontokon át. De pont ennyire kedvelt az esküvői szertartást kötetlenebb keretek között, például a házatok kertjében megszervezni, és az ültetőrendes 5 fogásos vacsora helyett egy lazább hangulat kerti piknik keretén belül ünnepelni.

 

Az idei szezonban egyre több olyan esküvői szertartást bonyolítok le, ahol például a szertartást követően álló fogadás keretein belül látja a pár vendégül a meghívottakat.

 

Bármekkora is legyen az esküvőtök, a legfontosabb, hogy érezzétek jól magatokat ne csak a Nagy Napotokon, hanem a készülődés során is. :-)

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

 

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt téli esküvői szertartásotokat.

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

 

 

 

 

 

Facebook megosztás