A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Amikor a szertartásvezető a menyasszony :-)

Amikor a szertartásvezető a menyasszony :-)

 

Be kell, hogy valljam, engem  a házasság intézménye sokáig nem vonzott annyira, úgy gondoltam, hogy anélkül is tökéletes egy párkapcsolat, ezért nem is tartottam fontosnak. Aztán, ahogy teltek az évek, egyre inkább azt éreztem, hogy igenis ez egy nagyon klassz dolog lehet, és jó érzéssel töltene el engem is, ha a párommal, mint  " férj és feleség" klasszikus párt alkotnánk.

 

Ma napig mosolyogva idézem vissza, hogy saját esküvőnkön számomra bizony az esküvői szertartás volt a legfontosabb. Lehet ezt hívják szakmai ártalomnak? :-)

 

 

Szertartásvezetőként nagyon sok párnak valósítottam meg elképzelésük szerint személyes szertartásukat, mindet imádtam, és azt tudtam, hogy nem bízhatom rá egy anyakönyvvezetőre a saját szertartásunkat levezető szöveg megírását, hiszen ez annyira az én területem, nem hívtam hát másik szertartásvezetőt sem, hiszen jó magam vagyok A SZERTARTÁSVEZETŐ. :-)

 

 

 

 

 

szertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

 

Így történt, hogy végül természetesen a saját esküvőnkön is én állítottam össze a szertartásunk menetét és szövegét, és köszönöm anyakönyvvezető kollégámnak Évának, hogy az első perctől kezdve elfogadta a kérésemet, és megértette, miért nem Őt bízom  meg ezzel. 

 

2018. MÁJUS 4.

 

Esküvőnk Nagykovácsiban a Teleki-Tisza kastélyban került megrendezésre.

 

 

 

 

 

szertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

 

Amikor párommal elmentünk az anyakönyvvezetőhöz - még élek nem felejtem el - azt mondta nekem:

"Tündi, nem akarlak elkeseríteni, de Nagykovácsiban itt még májusban külső helyszínen soha nem tartottam esküvőt, mert nem volt soha jó idő." Én akkor mondtam is neki, hogy "Majd most jó idő lesz!" :-)

 

És bizony, a kastély kertjében volt az esküvői szertartás, ahogy szerettük volna, hiszen aznap 27 fok volt, és csodálatos napsütés.

 

 

 

 

 

szertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

Természetesen ha nem lett volna jó idő, akkor is szuper lehetett volna a szertartás, hiszen a kastélynak van egy gyönyörű terme, ami tökéletes erre a célra.

 

 

AZÓTA  MÁSKÉNT TEKINTEK A HÁZASSÁGKÖTÉSRE...

 

 

 

 

 

szertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 szertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

 Az esküvői szertartásunk életre szóló élményt adott, élveztük minden percét.

Nem gondoltam, hogy valóban ilyen sokat jelent majd nekem az, hogy a párom immár a férjem is. 

 

 

 

 

szertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

 

Számomra a másik kardinális kérdés a szertartás hangosítása volt, hiszen szertartásvezetőként tudom, mennyire fontos ez, hiszen egy jó hangosítás a szertartást minőségileg határozza meg.

Mivel imádom a fotókat, a fotós és videós személye is nagyon fontos volt, hiszen nem mindegy miként vannak megörökítve a visszahozhatatlan pillanatok. Ebben is szerencsénk volt, hiszen a bátyám  fotósként /Sense Fotó /videósként / Sense Videó '25 éves tapasztalatával teljesen levette a vállunkról ezt a gondot, és élveztük minden pillanatát a kreatív fotózásnak Szentendrén, és az esküvőn egyaránt.

 

 

 

 

 

szertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

Az esküvői szertartás alatt pedig - míg bátyám a hangosításról gondoskodott - Mészáros Ferenc volt, aki tökéletesen megörökítette szertartásunk minden pillanatát, köszönjük nekik! :-)

 

Szertartásvezető a menyasszony

 

 

 

 

 

szertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

 

Az esküvőnk óta még inkább át tudom érezni a menyasszonyok izgalmát, és saját tapasztalatommal még inkább praktikus tanácsokkal tudom őket segíteni.

 

Számomra az esküvőn a szertartásunk volt a legmeghatározóbb esemény, élveztem minden pillanatát, és minden párnak azt javaslom, hogy éljék meg igazán ezt a kivételes alkalmat, ami megismételhetetlen. :-)

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat.

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

Facebook megosztás