A Ti szertartásvezetőtök Törvényi szabályozás Szertartásaim Blog Galéria Kapcsolat

Lilla és Bence esküvői szertartása Mátraházán

"Kedves Tünde! 

Szeretném elmondani, hogy a  különlegesen személyre szabott ceremóniánk minden elképzelést felülmúlt, pedig már az egyeztetések alkalmával is éreztük, hogy egy igazi angyal vagy. Végig közénk tartoztál és éreztük a kiemelt figyelmedet, és hogy pontosan tudod mit szeretnénk.
Imádtunk, amiért a szertartás körüli logisztikát, zenét és eseményeket koordináltad, magadénak érezted  és semmit sem bíztál a véletlenre, minden tű pontos volt, lehengerlően profin megkomponálva. Mindezt pedig olyan lenyűgöző eleganciával tetted, hogy a násznépet is tökéletesen levetted a lábáról.  Ami pedig nagyon fontos volt nekünk, hogy minden mesterkéltséget nélkülözött a ceremónia.
Fontos megemlítenem, hogy a figyelmességedtől, hanglejtésedtől a gesztusaidon át a megjelenésig minden apró részlet annyira finom és kellemes veled kapcsolatban, hogy kizárólag prémium kategóriás szolgáltatást kedvelőknek felírnálak receptre. Kívánom, hogy nagyon sok örömödet leld a munkádban még sokáig, mert nyilvánvalóan elképesztő sikerre vagy ítélve!  
Nagyon boldogok vagyunk, hogy Rád találtunk! Mindent köszönünk szépen!"

Kispataki Lilla és Bence

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS