A Ti szertartásvezetőtök Törvényi szabályozás Szertartásaim Blog Galéria Kapcsolat

Válogatott vizilabdázónk, Marci és kedvese Klaudia esküvői szertartása

"Kedves Tünde!

Még egyszer szeretnénk megköszönni azt a profizmust amit a szertartás alatt és az esküvő előtti időszakban tanúsítottál. Emlékszem az első találkozásunk Székesfehérváron már meggyőzött minket arról, hogy a legjobb választás leszel. Már akkor meggyőztél minket a kisugárzásoddal és a gyönyörű hangoddal. A felkészülésünk során éreztük, hogy minden apró részletre odafigyelsz és mindent szeretetből csinálsz, ami nekünk szintén nagyon fontos szempont volt. Emlékszünk, mikor először felolvastad nekünk (még telefonban) a forgatókönyvet, mi már akkor a szertartás helyén képzeltük magunkat és mind a ketten libabőrösek lettünk.
A szertartás tökéletesre sikerült, rengeteg érzelemmel és örömmel. Bár nagyrészt tudtuk mi fog elhangzani, de mégis a bájos személyed miatt teljesen úgy éreztük, mintha aznap hallottuk volna először.  A boldogság, az örömkönnyek maguktól jöttek és most, hogy ezen sorokat írjuk ismét egy kicsit elönt minket az a bizonyos melegség, amit te képviseltél, amit tőled kaptunk!

KÖSZÖNJÜK!"

Klau és Marci

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

  

Többre vagy kíváncsi ezzel a szertartással kapcsolatban? Olvasd el a Marci és Klaudia esküvői szertartása bejegyzésemet.