A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Szertartásaim Blog Galéria Kapcsolat

Szertartásaim

Gabi és Phil magyar-angol nyelvű esküvői szertartása | The Studios Budapest

Gabi és Phil magyar-angol nyelvű esküvői szertartása | The Studios Budapest

 

 

Gabi és Phil 10 éve ismerték egymást, mikor úgy határoztak összeházasodnak. 

 

Bár az Egyesült Királyságban, Thames Dittonban élnek, esküvőjük helyszínéül Budapestet, és a  fantasztikus hangulató Brody Studiot választották, esküvő szertartásvezetőjüknek pedig engem. :-)

 

 

 

 

 

 

 

kratancsiktundeeskuvoszertartasvezetobrodystudio

 

 

 

 

 

 

 

 

Mivel nagyon sok külföldi vendég volt, és perszer, mert a vőlegény, Phil angol, magyar és angol nyelven került levezetésre esküvői szertartásuk.

Timi és Viktor esküvői szertartása | Bölcske Szent András Kastély

Timi és Viktor esküvői szertartása | Bölcske Szent András Kastély

 

 

Az elmúlt pár évben többször tartottam Bölcskén, a Szent András Kastélyban esküvői szertartást, és bevallom, újra és újra elbűvöl ez a hely.

 

 

Csodálatos esküvői helyszín Bölcskén

 

 

 

 

eskuvoiszertartsvezetokratancsiktunde

 

 

 

A lenyűgöző hangulatú klasszicista kastélyhoz gyönyörű angolpark, kápolna és halastó is tartozik.

 

A tulajdonos Belasics Edit pedig újra és újra legalább olyan erős hatással van rám minden egyes beszélgetésünkkor eleganciájával és stílusával, mint maga a kastély.

 

 

Általános iskolás szerelem

 

 

 

 

Ezért nagyon  örültem, amikor Timiék felkértek, hogy legyek esküvőjükön a szertartásvezetőjük, és elmondták, hogy ezen a csodálatos helyen házasodnak össze.

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

 

 

Szandi és Tomi esküvői szertartása | The Private Rooftop Budapest

 

 

 

Szandi és Tomi esküvői szertartásának a The Private Rooftop adott helyet, és bevallom már vártam, hogy a csodálatos panorámával is rendelkező, ma különös trendi helynek számító rendezvényhelyszínen esküvői szertartást tartsak.

 

 

 

Kültéri szertartások VS. időjárás...

 

 

 

 

Az esküvői szertartások 98%. a kültérre van megálmodva az esküvői szezon ideje alatt, de mindig egyeztetek a párokkal arról is, hogy egy szélsőséges időjárás esetén legyen mindig "B" opció a szertartás zökkenőmentes lebonyolítására.

 

 

Persze egy kis eső nem mindig akadály (ha technikai berendezések fedett helyen kapnak helyet), sőt tartottam már esküvői szertartást kellemes frissítő záporban is, és pont ez adott plusz hangulatot az egész szertartáshoz, de biztos, ami biztos érdemes számolni azzal is, hogy esetleg fedett helyen kell megtartani végül a szertartást.

 

 

 

 

szertartasvezeoeskoordinator

 

 

 

 

Szandiék esetében éppen ez történt.

 

Egész  nap szuper idő volt - talán már túl meleg is - az óriási felső terasz csodálatosan elő volt készítve a gyönyörű dekoráció a polgári szertartáshoz, de  sötét felhők gyülekeztek.

 

 

 

Rugalmasság, újratervezés

 

 

 

 

 

szertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

 

 

 

 

Ilyenkor a helyszínen lévő szolgáltató kollégákkal és a párral közösen kell meghozni a döntést arról, hogy hol legyen a szertartás, mennyire vállalható a rizikó.

 

Szandiék esküvőjének napján a szertartás körüli időben érkeztek meg a sötét felhők, így egy szinttel lejjebb került áttelepítésre a szertartás helyszíne.

 

Szerencsére ez mit sem vett el a szertartás szépségéből és minőségéből, és önfeledt pillanatokat élhetett meg a pár a polgári szertartás alatt.

 

 

Szandi és Tomi esküvői szertartása | The Private Rooftop Budapest
Hilltop Esküvői Szertartás - Szilvi és Ati

Hilltop Esküvői Szertartás - Szilvi és Ati

 

Szilvi és Ati esküvőjüket a csodálatos Hilltop Borhotelben tartották.

 

Ezen a helyen már volt részem magyar, és kétnyelvű esküvői szertartásokat is tartani, így már úgy érkeztem a helyszínre, mint egy visszatérő vendég, és pontosan tudtam, hogy a hely adottságai fantasztikusak egy igazán hangulatos és egyedi szertartás helyszínéül.

 

 

Hajós esküvő szertartás a Balatonon | Christyna és Gábor

Hajós esküvő szertartás a Balatonon | Christyna és Gábor

 

 

Ma már az esküvői szertartásotok helyszínéül bármilyen helyet választhattok, legyen az egy gyönyörű kastély, a házatok kertje, egy tisztás, vagy egy szuper kis hajó a Balatonon. :-)

 

Christyna és Gábor hajós esküvői szertartást álmodtak meg maguknak. Így a Nagy Napjukon a Siófoki Kikötőből elindultunk a vendégekkel, hogy elképzelésük szerint a Balaton közepén mondják ki egymásnak azt a bizonyos boldogító "IGEN"-t.

 

 

Víz kontra Szárazföld :-)

 

 

 

 

eskuvoiszertartashajonbalatoneskuvoszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS