A Ti szertartásvezetőtök Törvényi szabályozás Szertartásaim Blog Galéria Kapcsolat

50. házassági évforduó Tatabányán | Margit és Tamás aranylakodalma

50. házassági évforduó Tatabányán | Margit és Tamás aranylakodalma

 

 

 

Egyre inkább kuriózumnak számít szertartásvezetői munkám során, ha az a megtiszteltetés ér, hogy 50. házassági évforduló alkalmából kérnek fel fogadalom megerősítő szertartás lebonyolítására.

 

Ilyenkor megdobban a szívem, hiszen tudom, hogy megismerhetek két olyan embert, akik története kivételes, hiszen 50. évet házasságban leélni már önmagában is rendkívüli.

 

Külön izgalmassá teszi az ilyen szertartásokat az, amikor meglepetésként a gyerekek szervezik meg a házassági évforduló ünneplésének ikonikus részét, a fogadalom megújító szertartást.

 

Amikor Kati hívott, hogy  50. házassági évfordulójukon ilyen meglepetéssel szeretnék köszönteni szüleiket az aranylakodalmukon, nagy örömmel vállaltam el ennek megvalósítását.

 

A közös munka a gyerekekkel nagyon gördülékenyen működött, pillanatok alatt megtaláltuk a közös hangot, de azt még én sem sejtettem, hogy a fogadalom megerősítő szertartáson szinte én is családtagnak fogom érezni magam...:-)

 

Az aranylakodalom Tatabányán volt megszervezve, a szülők előtt teljes titoktartásban.

 

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

Margit és Tamás már a feldíszített autótól is nagyon meghatódott, amit a gyerekek küldtek értük, hogy a csodálatosan feldíszített kültéri helyszínre hozza őket, ahol a teljes család jelen volt és csak őket várta.

 

 

 

 

 

szertartasvezetokratancsiktundehazassagievfordulo

 

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

A meglepetéseknek azonban itt még nem volt vége, hiszen várt rájuk a  fogadalom megerősítő szertartás, melyet celebráltam, ami meghitt és személyes hangvételével visszarepítette őket a kezdetekhez, és felidézte életük fontos állomásait.

 

 

 

 

szertartasvezetokratancsiktundefogadalommegerosítes

 

 

 

A meghatottság és az öröm természetesen nem maradt el, hatalmas élményként élték meg a fogadalom megújító szertartást, én pedig le voltam nyűgözve fiatalos megjelenésüktől és attól a szeretettől, melyet sugároztak  egymás és családjuk felé.

 

Boldog vagyok, hogy én lehettem a szertartásvezető 50. házassági évfordulójukon, számomra is örök élmény marad.

 

Ezúton is sok boldogságot kívánok nekik!

 

"Kedves Tünde!
Nagyon szépen köszönjük, ahogy szüleink 50. házassági évfordulóján kedvességeddel és elbűvölő személyiségeddel levezetted a meglepetésnek szánt fogadalom megerősítő szertartást. A hatás fergeteges volt! Külön örömünkre szolgált, hogy figyelembe vetted az összes kérésünket, kívánságunkat, velünk izgultál az utolsó pillanatig. Csak ajánlani tudunk mindenkinek, aki felejthetetlenné szeretné tenni a hasonló pillanatokat! Munkádhoz további sok sikert kívánunk! :) Kati és családja"

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

Ha esküvői szertartásotokat szeretnétek egyedivé tenni, vagy házassági fogadalmatokat megerősíteni, keressetek bizalommal!

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

 

A fogadalom megerősítő szertartásról még több képet tekinthetsz meg a Margit és Tamás 50. házassági évfordulója galériában. :-)

 

Facebook megosztás