A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Anyakönyvvezető helyett szertartásvezető...

Anyakönyvvezető helyett szertartásvezető...

Réka és Máté azért kerestek szertartásvezetőt, mert esküvőjük napján anyakönyvvezető nem ment ki az esküvő helyszínére. A bejegyzésemből kiderül, hogy utólag ezt egyáltalán nem bánták meg...

 

Miért választottak szertartásvezetőt anyakönyvvezető helyett?

 

Réka és Máté úgy találtak rám, hogy mivel esküvőjük napja július 1-jére esett - mely köztisztviselői nap - az anyakönyvvezető, aki engem személyesen ismert, tájékoztatta őket, hogy ezen a napon nem dolgozhat, és engem, mint szertartásvezetőt ajánlott nekik.

 

 Esküvői szertartásvezető, Kratancsik Tünde

 

Személyes találkozás a szertartásvezetővel

 

Rékáékkal gyorsan meg is történt a személyes találkozás, melyet nagyon fontosnak tartok, hiszen a párok megismerhetnek engem, kialakul a szimpátia, rengeteg impulzus ér engem is, amit fel tudok használni az egyedi szertartás szövegének megírásánál. Egy mosoly, egy gesztus sokszor többet mond, minden szónál. Nagyon szimpatikus, fiatal párt ismertem meg az első találkozásnál. Átbeszéltük az elképzeléseiket, elmondtam az ide vonatkozó tapasztalataimat, javaslataimat. Úgy váltunk el, hogy pár nap múlva jelzik felém, hogy számítanak -e rám a szertartásuk lebonyolításánál. A telefon ennél gyorsabban csengett. :-) Másnap már hívtak, hogy írjam be a naptáramba, hogy aznap az ő esküvőjüket vezetem majd Agárdon. 

 

Az egyénre szabott esküvői szertartás 

 

Vitathatatlan, hogy bár egy szolgáltatásról van szó, a kölcsönös bizalom, szimpátia, korrektség az alappillérei ennek a megtisztelő feladatnak. Rékáék hamar közel kerültek a szívemhez, és miután sok mindent átbeszéltünk teljesen egyértelmű volt számomra, hogy hogyan alakítom az ő szertartásuk menetét. Miután a szertartás végleges szövegét átbeszéltem velük, azonnal elnyerte tetszésüket, és magukénak érezték azt, mely hatalmas öröm volt számomra.

 Anyakönyvvezető helyett szertartásvezető

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

Réka és Máté esküvői szertartása

 

Nagyon vártam Réka és Máté szertartását. Agárd, Pálmajor- esküvőjük helyszíne- egy nagyon szép, kellemes hely, mely ideális kültéri szertartások lebonyolítására is. Gyönyörű parkja ilyenkor nyáron megtelik színekkel, élettel. Az esküvő napja előtt,  Réka még picit izgult, hogy jó idő legyen, és ne essen az eső, de szerencsére tökéletes napsütéses nyári idő volt a nagy napjukon.

 

Hogy az esküvői szertartás milyen volt?

 

Esküvői szertartásvezetés, Réka és Máté esküvője

 

Úgy gondolom a menyasszony szemszögéből bemutatva a leghitelesebb írni erről:

"Tünde, nagyon szépen köszönünk mindent amit értünk tettél a szertartásunk során.  A vendégsereg és mi is megkönnyeztük a megható idézeteid, verseid. A szertartásunkat, egy találkozás után úgy megtervezted, hogy teljes egészében ránk lett szabva,  és olyan érzésünk volt hogy már régóta ismersz minket, pedig egyszer találkoztunk.

Az esküvőnk szervezése úgy indult, hogy kiderült hogy a kiválasztott időpontunk július 1. köztisztviselők napja,  és nem lehet kihívni a választott helyszínünkre anyakönyvvezetőt, majd rád bukkantunk és te segítettél nekünk.

A szertartás sokkal szebb és bensőségesebb volt veled mint egy átlagos polgári szertartás. A vendégeinket utólag megkérdezve mindenki áradozott, hogy milyen csodaszép szertartásunk volt."

Réka és Máté

 

Ezúton is nagyon sok boldogságot kívánok Rékának és Máténak!

 

 

Ha szükségetek van szertartásvezetőre, vagy egy teljesen egyedi szertartást szeretnétek esküvőtökön, keressetek bizalommal!

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

 

 Az esküvői szertartásról még több képet tekinthetsz meg a Réka és Máté esküvői szertartása galériában. :-)

Facebook megosztás