A Ti szertartásvezetőtök Törvényi szabályozás Szertartásaim Blog Galéria Kapcsolat

Maryanna és Zoli esküvői szertartása | Black and White Wedding Party

Maryanna és Zoli esküvői szertartása | Black and White Wedding Party

 

 

 

Maryannát és Zolit ismertem, és nagyon jól esett, hogy azzal kerestek meg, hogy mindenképpen velem szeretnék megvalósítani esküvői szertartásukat. :-)

 

Mivel engem már felkért egy kedves pár szertartásvezetőjüknek esküvőjük dátumára , így bizony nem volt egyszerű ezt megvalósítani, de szerencsére sikerült találni egy olyan kezdő időpontot az esküvői szertartásukra, ami a helyszín szempontjából is megfelelő volt, és még én is biztonsággal oda tudtam érni az esküvő helyszínére. :-)

 

 Ha a 2019-es évben a "legprofibb esküvőszervező" díjat kioszthatnám a saját menyasszonyaim között, biztosan Maryannának adnám. :-)

Az legkisebb részletig minden tökéletesen ki volt találva, és ami még nagyobb dolog, meg is lett valósítva.

 

 

 Black and White Wedding Party

 

 

 

esküvoiszertartasvezetoalomszertartaskratancsiktunde

 

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

 

 

Amikor megkaptam ezt a kis személyre szabott meghívót, tudtam, hogy ezen az esküvőn minden flottul fog menni, és persze nagyon örültem a figyelmességnek, nagyon jól esett.

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

 

Maryanna a Facebookon létrehozott egy saját kis csoportot a meghívott vendégek részére, és ott minden aktuális információt megosztott, ami véleményem szerint nagyon jó ötlet volt.

 

Az esküvői szertartás helyszíne a csodálatos The Writers Villa volt Budapesten.

 

 

 

 

 

alomszertartaskratancsiktundeeskuvoiszertartasvezeto

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

Sok szépe esküvői helyszínen tartottam már álomszép esküvői szertartásokat, és bizony ez a hely is olyan, aminek van egy egyedi és fantasztikus hangulata, és nem utolsó sorban nagyon elegáns.

 

 

Maryanna és Zoli egy fotókiállításon találkoztak először személyesen 4 évvel ezelőtt, és mivel Maryanna szenvedélye a fotózás, bizony rengeteg közös fotóalbum készült a közös élményeikből. Azóta már biztosan elkészült a külön kiadás is az esküvőjük legemlékezetesebb pillanataiból. :-)

 

 

 

 

 

szertartasvezetokratancsiktundeeskuvo

 

 

 

Nagyon szép és megható része volt az esküvői szertartásnak, amikor közelebb hívtam Zoli gyönyörű kislányát Elizát, és az esküvői szertartás keretein belül Maryannával közösen átadtak egy családfás karkötőt részére, mely  szimbóluma a családi összetartásnak és szeretetnek. 

 

Örülök, és köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodálatos napnak!

 

Ezúton is nagyon sok boldogságot kívánok!

 

"Drága Tünde! Szeretnénk Neked megköszönni azt a csodás szertartást, amit az esküvőnkre készítettél és elhoztál.
Minden apró, részletre figyelve, személyre szabottan és érzelmekkel teli, rövid de mégis igen érzékeny, meghitt és kedvesen vidáman síros szertartást.
Nagyon hálásak vagyunk Neked azért, hogy egy ilyen mindenki számára is csodálatos szertartást vezettél le nekünk a csodásan gyönyörű szeptemberi napon azon a gyönyörű helyszínen.

A Te sugárzó és pozitív energiájú józan gondolkodású személyed nélkül nem tudtam volna elképzelni a szertartásunkat.

Tiszteletem és ölellek: Maryanna a menyasszony"

 

"Szuper volt minden! Az általad összeállított és levezetett szertartás mindenkit meghatott, de még minket is! Köszönjük! Zoli "

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat!

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

Az esküvői szertartásról további képeket tekinthettek meg a Marianna és Zoli esküvői szertartása a The Writer's Villában galériában.

 

Facebook megosztás