A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Én, mint esküvői koorrdinátor | Mi az esküvői koordinátor feladata?

Én, mint esküvői koorrdinátor  | Mi az esküvői koordinátor feladata?

 

 

 

Esküvői koordinátor, Ceremóniamester vagy Vőfély?

 

 

 

Ma már tényleg bárki megvalósíthatja a megálmodott esküvőjét saját stílusa szerint és számtalan szolgáltatás közül választhat.

 

Szinte minden párnak szüksége van a Nagy Napjukon egy olyan személyre, aki kézben tartja az eseményeket és jelenlétével biztosítja, hogy a pár nyugodtan hátradőljön, és az esküvő az előre leegyeztetett forgatókönyv szerint valósuljon meg.

 

Sokak számára a ceremóniamester vagy vőfély felkérése az ideális erre a feladatra. Azonban egyre több olyan pár van, akik számára fontos, hogy ez a személy az esküvőn ne váljon főszereplővé, ne legyen túl harsány, és kerülnék a megszokott sokszor hallott monológokat vagy játékokat. Ezekre az igényekre nyújt ideális megoldást az esküvői koordinátor felkérése.

 

 

 

 

 

eskuvoikoordinatorkratancsiktunde 

 

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

Miben számíthatsz rám esküvői koordinátorként?

 

 

 

 

Esküvői koordinátorként segítelek Benneteket és a vendégeiteket mindenben, és az előre leegyeztetett forgatókönyv szerint levezénylem számotokra esküvőtöket.

 

Ha nem szeretnétek esküvőszervezőt felkérni és magatok választjátok ki a számotokra legszimpatikusabb szolgáltatókat, de szeretnétek, hogy aznap valakire rá bízhassátok magatokat, esküvői koordinátorként ebben segíthetek Nektek.

 

Így a Nagy Napon nem szükséges a forgatókönyvvel foglalkoznotok, élvezhetitek vendégeitek társaságát, én ellátom a háttérmunkát, figyelek vendégeitekre, összehangolom a szolgáltatók munkáját, megoldom a felmerülő problémákat.

 

 

 

Esküvői koordinálás magyar-angol nyelven

 

 

 

Angolul is beszélő esküvői koordinátorként segítségetekre lehetek akkor is, ha a násznép egy része külföldi.

 

 

Amivel biztosan nem tudok szolgálni: hangosbeszélő, folyamatos szereplés, sablonos játékok és felvezetők. :-)

 

Amiben számíthattok rám: visszafogott elegáns megjelenés, konferanszié, maximális figyelem rátok és vendégeitekre, egyedi igények megvalósítása, az esküvő tökéletes levezénylése előre egyeztetett igényeitek szerint.

 

 

További kérdéseid lennének? Keress bizalommal és kérj árajánlatot!

 

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

 

 

 

Facebook megosztás