A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Esküvői szertartásvezető és koordinátor voltam Bogi és Dani esküvőjén | Killroy Was Here Csákberény

 Esküvői szertartásvezető és koordinátor voltam Bogi és Dani esküvőjén | Killroy Was Here Csákberény

 

Bogi és Dani esküvőjén szertartásvezetőként és esküvői koordinátorként voltam jelen.

 

 

A pár először esküvői szertartásvezetőként kért fel a Nagy Napjukra, azonban ahogy közeledett a dátum, érezték, hogy jó lenne Valaki, aki az esküvőjükön segítségükre lenne a programok koordinálásánál, aki a vendégekkel is foglalkozik, és segíti az általuk megálmodott forgatókönyv megvalósítását.

 

 

Nem akartak ceremóniamester felkérni, mert az ő elképzeléseikbe jobban illett  az általam képviselt elegáns és visszafogottabb koordinátorként és konferansziéként való jelenlétem.

 

 

 

 

 

 eskuvoiszertartasvezetoeskoordinator

 

 

 

 

 Esküvői koordináció a Nagy Napon

 

 

 

 

Az esküvői koordináció tekintetében minden elképzelésüket átbeszéltük az esküvőjük előtt, elkészítettük közösen a forgatókönyvet, és a programokat eszerint  bonyolítottam le számukra.

 

 

Természetesen már a vendégvárás előtt a helyszínre érkeztem, és a szertartásvezetéshez szükséges előkészületek mellett, gondoskodtam a vendégek tájékoztatásáról és fogadásáról, és mindent előkészítettem, kézben tartottam.

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetoeskoordinatorkratancsiktunde

 

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

 

Az esküvői szertartásuk a Tőlem megszokott módon, teljesen személyre szabott volt, elegáns, de mégis könnyed és különleges.

 

 

Gyönyörű időnk volt, így Csákberényben a Killroy Was Here csodálatos rendezvényhelyszínén bonyolítottuk le az esküvői szertartásukat, és ennek köszönhetően a vacsora kezdetéig minden program  kint kerülhetett lebonyolításra.

 

 

 

 

 

eskuvoikoordinatoresszertartasvezeto

 Kratancsik Tünde - esküvői szertartásvezető és koordinátor

 

 

 Személyre szabott szolgáltatás

 

 

 

Bogiék azért is szerettek volna esküvői koordinátorként is velem együttműködni, mert úgy gondolták a vacsorát követően már nem szeretnének külön programokat szervezni, akkor már szeretnék a vendégeik számára a kötetlen szórakozás lehetőségét biztosítani.

 

Így a szertartásukat követően, lebonyolításra került a fotózás, a selfizés és a vendégkönyvbe való üzenetek beírása, az ajándék átadása és egyéb programok.

 

 

 

 

 

szertartasvezeteseskoordinacio

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

 

 

Bogiék számára  megnyugtató volt, hogy esküvőjük napján ott vagyok Velük én, aki segít az elképzelt forgatókönyvük megvalósításában, aki foglalkozik a vendégeikkel, levezényli az eseményeket, sőt még a szertartásukat is lebonyolítja.

 

Ezzel együtt számukra sokkal költséghatékonyabb is volt ez a választás, hiszen rövidebb ideig vették igénybe a koordinációs szolgáltatást (ezzel együtt minden elképzelésük megvalósult), nem volt szükségük ceremóniamesterre egészen hajnalig, mégis minden úgy történt, ahogy megálmodták, nyugodtan megélhették a szép pillanatokat, mert én szertartásvezetőkén és koordinátorként egyaránt kézben tartottam mindent.

 

 

 

 

 

eskuvoikoordinatoresszertartasvezeto

 

 

 

 

 

Az esküvői szertartásvezetés és koordináció szolgáltatást azoknak a pároknak ajánlom, akik nem szeretnének lemondani az esküvőjük szervezéséről, nem szeretnének sokat költeni esküvőszervezőre, de szükségük van arra, hogy a Nagy Napjuk zökkenőmentesen legyen lebonyolítva, szeretnék, hogy velük legyen az az általuk szimpatikusnak talált személy, aki egész nap mindent kézben tart, és nem utolsó sorban azoknak, akik egy igazán gyönyörű szertartásra vágynak. :-)

 

 Nagyon kedves párt ismerhettem meg Bogi és Dani személyében, és jó érzés volt, hogy öleléssel búcsúzott tőlem Bogi.

 

 Nagyon köszönöm a bizalmukat, és hogy engem választottak életük egyik legfontosabb napján!

 

Ezúton is sok boldogságot kívánok!

 

 

 

"Köszönjük szépen, hogy jelenléteddel még csodásabba tetted a nagy napunkat. Nekem nagyon sokat segített, hogy mindent kézben tartottal és abszolút nyitott voltál az ötletekre, kérésekre. Külön köszönöm, hogy nagyon csinos voltál, nekem ez is fontos volt. ???? Mindenkinek nagyon tetszett a szertartás szövege, megható, személyes, érzelmes volt, de csak a megfelelő mennyiségben. ???? Minden szava nekünk szólt, semmi sablon nem volt benne. Élveztük minden percét. Semmi miatt nem kellett izgulni.
KÖSZÖNJÜK!"
Bogi és Dani

 

 

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat!

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, kattints az alábbi gombra.

 

 

 

 fotók: @timotfoto

Facebook megosztás