A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Ági és Peti esküvői szertartása | Wedding Wood | Budakeszi

Ági és Peti esküvői szertartása | Wedding Wood | Budakeszi

 

 

 

Azért vannak a jó barátok...

 

 

 

Ági és Peti 2020-ban ismerkedtek meg Ági barátnőjének közbenjárásával.


Történt ugyanis, hogy Móni felhívta nőnapkor Ágit, és azt mondta neki, hogy tudja ki az a férfi, aki Ágihoz igazán illene.
És igaza lett. :-)

 

Miután leszervezte az első vacsorát ahol találkozhatott Ági és Peti, felgyorsultak az események.


 

 

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

 

Szerelem első látásra

 

 

 

 

Minden a lehető legtermészetesebben ment a maga útján ez után.

 

Peti már másnap elhívta Ágit egy újabb randira, és az vacsora annyira jól sikerült, hogy ez egyben az utolsó randijuk is volt, mert azt követően elválaszthatatlanok lettek egymástól.

 

 

 

 

 

eskuvoiszertartaskratancsiktundeanyakonyvvezeto

 

 

 

Eljegyzés a Maldív-szigeteken

 

 Eljegyzésükre a Maldív-szigeteken került sor, egy igazán meghitt és romantikus estén.

 

Peti minden részletre alaposan figyelt és filmbeillő romantikával fűszerezte meg a nagy eseményt, nem is csoda, hogy Ági boldogan mondott igent. :-)

 

Találkoztunk már...Mi Ágival már ismertük egymást, és bár keveset találkoztunk és beszélgettünk, összességében valamiért nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak. Olyan  ismeretség lett a miénk, mintha már régóta barátok lennénk, és ha az élet úgy rendezte volna, hogy hamarabb találkozunk és többet, biztosan nagyon jó barátnők lettünk volna.


Ezt mindketten így érezzük (megbeszéltük már) így nagyon boldog voltam, amikor Áginak nem volt kérdés, hogy esküvőjük szervezésekor azonnal engem keresett, és kért fel esküvői szertartásuk levezetésére.

 

 

 

 

 

eskuvoszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

Wedding Wood

 Esküvői helyszínük a hangulatos Wedding Wood volt Budakeszin, ami szerintem is szuper választás egy természetközeli mégis elegáns esküvő lebonyolítására.

 

A kétszáz éves öreg tölgyek sok pár esküjét hallották már. A pilisi tündérvölgy legendája szerint, akik itt fogadtak egymásnak hűséget, életük végéig együtt is maradtak. :-)

 

 

 

 

eskuvoszertartasvezetoalomszertartaskratancsiktunde

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

 

A vőlegény meglepetése

 Különleges momentumok is voltak még számomra is az esküvői szertartás kapcsán. Ilyen volt például, hogy teljesen szabad kezet kaptam az esküvői szertartás menetét és szövegét illetően.

 

Ági és Peti  ott az esküvőjük napján hallottak mindent először, ami számomra is nagy felelősség volt, fontos volt, hogy elégedettek legyenek a munkámmal, a szertartás hangulatával és annak minden egyes mozzanatával.

 

 

 

 

 

 

A másik nagyon kedves momentum az volt, hogy én is az esküvői szertartás előtt nem sokkal tudtam meg, hogy Peti a szertartás keretén belül élőben énekelni fog! :-)

 

 

 

 

 

szertartasvezetokratancsiktundeeskuvo

 

 

 

 


Őszintén bevallom, picit féltettem, hogy abban a felfokozott érzelmi állapotban és sok ember előtt hogyan fog zajlani mindez, de meg kell mondjam Peti fantasztikus volt és profi! Nem csak, hogy nagyon jó hangja van, de kiváló előadó is, szóval mindenkit lenyűgözött.

 

 

 

 

 

szertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

Ági gyönyörű volt - de ő mindig az, számomra ez egyáltalán nem volt újdonság - , Peti pedig udvarias és laza és a legszebb az volt, hogy nem csak a meghitt pillanatok alatt, hanem mindvégig egy dolog biztosan látszott rajtuk: nagyon boldogok!

 Azt kívánom nekik ezúton is, hogy ez a boldogság életük végéig tartson, és mindig gondoljanak szeretettel esküvőjük napjára és a szertartásra is.

Köszönöm a bizalmat!


 

"Drága Tünde !
Tudnod kell, amikor elkezdtük megálmodni közös életünk legszebb napját , te jutottál eszembe. Reméltem, hogy tudsz majd időt szakítani ránk, mert azt szerettem volna, hogy ha ezután erre a napra gondolunk , akkor a te lényeddel forrjon össze életünk egyik legszebb napja.
Nagyon szépen köszönjük neked, hogy a csodálatos szertartásoddal hozzájárultál, meghittebbé és felejthetetlenebbé tetted ezt nekünk !
Mindig szeretettel gondolunk rád !
Puszi és ölelés , Ági és Peti ! ❤️"

 

 

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat!

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

Az esküvői szertartásról további képeket tekinthettek meg a Ági és Petii esküvői szertartása galériában.

Facebook megosztás