A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Alexa és Peti esküvője | Esküvői koordináció és szertartásezetés | Etyek Debreczeni Pincészet

Alexa és Peti esküvője | Esküvői koordináció és szertartásezetés | Etyek Debreczeni Pincészet

 

 

Esküvő az Etyeki Borvidéken

 

 

 

Alexáék esküvőjüket az Etyeki Borvidéken álmodták meg.

 

Engem esküvői koordinátornak és szertartásvezetőnek is felkértek, így nem csak a Nagy Napjuk koordinálása volt feladatom, hanem megvalósítottam esküvői szertartásukat is.

 

 

 

Esküvői koordináció és szertartásvezetés

 

 

 

 

Az esküvői koordinálás kapcsán a koncepciónk az volt, hogy mindenki érezze jól magát, ne legyen túlzsúfolt az esküvő programokkal, de érdekes és mindenki számára emlékezetes legyen.

 

 

 

 

 

 

 

 

eskuvoikoordinatores szertartasvezeto

 

 

 

 

 

 Esküvői koordinátor feladata

 

 

 

Esküvői koordinátorként biztosítom az esküvő forgatókönyvének lebonyolítását, a vendégekkel és a szolgáltatókkal való kommunikációt, minden az esküvőn fellépő megoldásra váró feladat és kérdés kezelését.

 

 

A legrövidebben úgy jellemezném az általam végzett esküvői koordinációt, hogy egy kellemes hangulatú, elegáns és visszafogott műsorvezetőként és koordinátorként vagyok jelen, aki kellő nyitottsággal és humorral de precízen bonyolítja le az esküvőt, meghagyva a párnak a főszerepet.

 

 

 

 

 

eskuvoikooridnator

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon szeretem, amikor a koordináció mellett megmarad nekem  a szertartásvezetői titulus is, hiszen hatalmas tapasztalatom van abban, hogyan tegyem igazán különlegessé az esküvői szertartást. :-)

 

Amellett, hogy nagyon szeretem ezt a megtisztelő feladatot, koordinátorként és szertartásvezetőként mindent egy kézben tartok, amit kedvelnek a párok, hiszen a köztünk kialakult bizalmi kapcsolatban, az egyeztetések is zökkenőmentesen zajlanak.

 

 

 

 

Alexa és Peti esküvőjén nagyon szép idő volt, így minden kültéri program köztük az esküvői szertartás is zavartalan szép környezetben kerülhetett lebonyolításra.

 

Nagyon hálás vagyok, amikor a párok engem választanak esküvői szertartásvezetőjüknek és engem bíznak meg a koordinátori feladatokkal is, ez úton is köszönöm a bizalmat!

 

 

Sok boldogságot kívánok!

 

 

 

"Kedves Tünde!

 

Szeretnénk megköszönni az estét, nagyon elégedettek vagyunk, és örülünk, hogy Téged választottunk szertartásvezetőnknek és esküvői koordinátornak!

 Többen is dicsérték a szertartást is, és az egész nap alatt biztosított koordinációs tevékenységet, és ha tehetjük, mi is ajánlani fogunk másoknak is.

 Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent!"

 

Alexa és Peti

 

 

 
 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat, és esküvőtök forgatókönyvét!

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, kattints az alábbi gombra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További fotókat nézhetsz meg Alexa és Peti szertartásáról és esküvőjéről.

 

 

Facebook megosztás