A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Esüvői szertartás és fogadalom megerősítés Thaiföldön Koh Samui szigetén | Lívia és János 20. házassági évfordulója

Esüvői szertartás és fogadalom megerősítés Thaiföldön Koh Samui szigetén | Lívia és János 20. házassági évfordulója

 

Esküvői szertartás/fogadalom megerősítés Thaiföldön

 

 

Esküvői szertartásvezetőként  igazán különleges élményt tapasztalhattam meg Thaiföldön, amikor Líviának és Jánosnak tartottam meg a fogadalom megerősítő szertartását a 20. házassági évfordulójuk alkalmából.

 

Ez az esemény különlegességét nemcsak az adta, hogy egymás mellett állva újra megerősítették köteléküket, hanem az is, hogy a gyönyörű tengerpart Koh Samuin adta hátteret ennek az életre szóló élménynek.

 

 

 

 

eskuvothaifold 

 

 

 

Különleges esküvők és házassági évfordulók

 A házassági évfordulók ideális alkalmat kínálnak arra, hogy a párok megünnepeljék kapcsolatukat és megerősítsék egymás iránti elkötelezettségüket. Az ilyen alkalmak kiemelkedő lehetőséget nyújtanak arra, hogy újra felidézzük az együtt átélt emlékeket, megerősítsük az egymás iránti szeretetet és tiszteletet, valamint új célokat és terveket fogalmazzunk meg közösen.

A helyszín választása is hozzájárult a pillanat varázsához, hiszen Thaiföld szépsége és bája önmagában is inspiráló.

 

Ilyen környezetben még mélyebb érzelmi kapcsolatok születhetnek, és az esküvői fogadalom megerősítése egy olyan emlékezetes élménnyé válhat, amely örökre a párok szívében marad.

 

Így történ ez Lívia és János esetében is. :-)

 

 

 

 

eskuvoiszertartasthailfolkohsamui

 

 

 

 

Meglepetés fogadalom megerősítős szertartás

  Lívia semmit sem tudott erről az eseményről, így különleges meglepetést és örömöt jelentett számára.

 

A titokban szervezett fogadalom megerősítő szertartás még emlékezetesebbé tette az alkalmat, és jól bizonyítja, hogy az ilyen meglepetések fantasztikusan sikerülhetnek, hozzájárulva a kapcsolat még mélyebb szintű megerősítéséhez.

 

 

 

20 éves álom vált valóra

 

 

Ahogy János már a szertartás előtt megosztotta velem, a házasságkötésükkor nem volt nagy lakodalom és ünneplés, hiszen annak idején erre nem volt lehetőségük, ezért nagy álmuk volt, hogy egyszer egy tengerparti szertartás keretein belül újítsák meg fogadalmukat.Ez az esemény is rámutat arra, hogy az esküvői fogadalom megerősítése  akár hosszú évek múltán is különleges és fontos lehet.

 

Kiemelkedő alkalomként kell kezelni, és érdemes  beépíteni az esküvői évfordulók ünneplésének részeként is.

 

Ezáltal a kapcsolat folyamatosan újraerősödhet és mélyülhet, megőrizve azt a különleges köteléket, amely összeköti a párokat.

 

 

Semmi sem történik véletlenül

 

 

Megtisztelő volt számomra, hogy részese lehettem ennek a különleges fogadalom megújító szertartásnak.

Amikor János megkeresett az ötletével, hogy Koh Samuin szeretné házassági évfordulójukat megünnepelni, és meglepné feleségét a házassági fogadalmuk megújításával éppen Thaiföldön Koh Samuin voltam.

 

Már akkor azt gondoltam, hogy "semmi nem történik véletlenül"....

 

 

 

Különleges esküvői helyszínek - szertartás Ázsiában

 

 

Persze azért ilyen távolságokban szervezni meg egy eseményt korántsem egyszerű, de szerencsére tudtam, hogy a házassági évfordulójuk napján újra éppen Koh Samuin fogok tartózkodni, így nagyon örültem, hogy el tudom vállalni ezt a csodálatos eseményt.

 

Jánossal gondosan megterveztünk mindent, hogy a fogadalom megerősítő szertartás Lívia számára titokban maradjon az utolsó pillanatig és igazán személyes legyen.

 

Sok kis apróságra figyelni kellett, hogy valóban meglepetés legyen a szertartás, de minden jól sikerült, és amikor először találkoztam személyesen a helyszínen Líviával teljes  - jó értelemben vett - döbbenet és meglepettség jelent meg az arcán, melyet aztán természetesen gyorsan feloldottunk és átvette az öröm és az izgatottság.

 

Jó látni, amikor 20 év után két ember még mindig szereti egymást, és fontos, hogy új élményeket éljenek meg együtt és értékeket vigyenek a kapcsolatukban.

 

 

Lívia és János nagyon különleges pár.

Megismerve életüket, melyet együtt építettek fel Svájcban, látni a szeretetet és megbecsülést, amit egymás iránt éreznek nagyon inspiráló volt számomra is.

 

 

 

 

hazassagievfordulothaifold

 

 

Egy jó beszélgetés

 

 

Egy ilyen esemény után természetesen mindig megnyílnak az emberek egymás felé, ez így történt velünk is, hiszen másnap még találkoztunk és több órán keresztül beszélgettünk.

 

Ez az esemény nem csak kettejük összetartozását erősítette meg, de minket is összeköt egy életre. :-)

 

 

Köszönöm a bizalmat!!!

 

 

 

 

“Ezúton is szeretnénk hálásan megköszönni a 20. házassági évfordulónkon levezényelt magasfokú szertartást.
Nagyon nagyon hálásak vagyunk ,hogy egy több éves álmunkat valósítottad meg nekünk, nem is gondolván arra, hogy mennyire szép, megható és álomba illő fogadalmi ceremóniával lepsz meg minket.
Csakis jó szívvel tudunk Téged másoknak is ajánlani!
Rengeteg érzés,szívdobbanás és könnycsepp kísérte a fogadalom megerősítést.
Egyszerűen zseni vagy, profi és egyben egy csodálatos ember is.
Tünde, egy Tündér vagy nekünk!
Igaz, hogy voltak kisebb nagyobb akadályok,( a zenei hátteret és a gyűrűket is otthon hagytam, a nagy izgalomban!) de Te profi módon korrigáltad ezeket.
Ami a lényeg, hogy minden klappolt: csodás idő, gyönyörű tengerpart,( Koh Samui szigetén) újra kimondtuk az IGEN-t, Álom Szertartás volt ez, minden várakozásunkat felülmúlva!!!
Tünde, te egy angyal vagy, aki az emberek szívébe és lelkébe örömöt hoz!
Nagyon szépen köszönjük a szolgáltatásod, és újra számítunk Rád a 30. házassági évfordulónkon!!!”
 
 
Lívia és János
 
 
 
 
 
 Ha Te is szeretnéd különlegessé tenni esküvődet vagy házassági évfordulótokat keress bizalommal! :-)
 
 
 
Facebook megosztás