A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Fogadalom megerősítő szertartások

Esüvői szertartás és fogadalom megerősítés Thaiföldön Koh Samui szigetén | Lívia és János 20. házassági évfordulója

 

Esküvői szertartás/fogadalom megerősítés Thaiföldön

 

 

Esküvői szertartásvezetőként  igazán különleges élményt tapasztalhattam meg Thaiföldön, amikor Líviának és Jánosnak tartottam meg a fogadalom megerősítő szertartását a 20. házassági évfordulójuk alkalmából.

 

Ez az esemény különlegességét nemcsak az adta, hogy egymás mellett állva újra megerősítették köteléküket, hanem az is, hogy a gyönyörű tengerpart Koh Samuin adta hátteret ennek az életre szóló élménynek.

 

 

 

 

eskuvothaifold 

 

 

 

Különleges esküvők és házassági évfordulók

 A házassági évfordulók ideális alkalmat kínálnak arra, hogy a párok megünnepeljék kapcsolatukat és megerősítsék egymás iránti elkötelezettségüket. Az ilyen alkalmak kiemelkedő lehetőséget nyújtanak arra, hogy újra felidézzük az együtt átélt emlékeket, megerősítsük az egymás iránti szeretetet és tiszteletet, valamint új célokat és terveket fogalmazzunk meg közösen.

A helyszín választása is hozzájárult a pillanat varázsához, hiszen Thaiföld szépsége és bája önmagában is inspiráló.

 

Ilyen környezetben még mélyebb érzelmi kapcsolatok születhetnek, és az esküvői fogadalom megerősítése egy olyan emlékezetes élménnyé válhat, amely örökre a párok szívében marad.

 

Így történ ez Lívia és János esetében is. :-)

 

 

 

 

eskuvoiszertartasthailfolkohsamui

 

 

 

 

Meglepetés fogadalom megerősítős szertartás

  Lívia semmit sem tudott erről az eseményről, így különleges meglepetést és örömöt jelentett számára.

 

A titokban szervezett fogadalom megerősítő szertartás még emlékezetesebbé tette az alkalmat, és jól bizonyítja, hogy az ilyen meglepetések fantasztikusan sikerülhetnek, hozzájárulva a kapcsolat még mélyebb szintű megerősítéséhez.

 

 

 

20 éves álom vált valóra

 

 

Ahogy János már a szertartás előtt megosztotta velem, a házasságkötésükkor nem volt nagy lakodalom és ünneplés, hiszen annak idején erre nem volt lehetőségük, ezért nagy álmuk volt, hogy egyszer egy tengerparti szertartás keretein belül újítsák meg fogadalmukat.Ez az esemény is rámutat arra, hogy az esküvői fogadalom megerősítése  akár hosszú évek múltán is különleges és fontos lehet.

 

Kiemelkedő alkalomként kell kezelni, és érdemes  beépíteni az esküvői évfordulók ünneplésének részeként is.

 

Ezáltal a kapcsolat folyamatosan újraerősödhet és mélyülhet, megőrizve azt a különleges köteléket, amely összeköti a párokat.

Esüvői szertartás és fogadalom megerősítés Thaiföldön Koh Samui szigetén | Lívia és János 20. házassági évfordulója
Kriszti és Péter fogadalom megerősítő szertartása | 35. házassági évforduló | Budaörs

Kriszti és Péter fogadalom megerősítő szertartása | 35. házassági évforduló | Budaörs

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

35 évvel ezelőtt Kriszti és Péter a Buda Penta Hotelben együtt dolgozott, és ismeretségükből azonnal szerelem lett.

 

Péter a magasságával mindig kilátszott a konyhán a tálalópult mögül, Kriszti pedig tűsarkú cipőben dolgozott , felszolgálóként, és majd leszakadt a lába, de nem zavarta, mert tetszeni akart Péternek.

 

Törekvése annyira jól sikerült, hogy rá két hónapra sor került a lányérésre is, melynek helyszíne a lépcsőház volt, és Kriszti természetesen azonnal igent mondott.

 

Engem már azzal a megtisztelő felkéréssel kerestek meg, hogy 35. házassági évfordulójukon tartsam meg fogadalom megújító szertartásukat.