A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Tünde és Tamás esküvői szertartása | Mosonmagyróvár Vár

"Kedves Tünde,

 

Nagyon jól éreztük magunkat a szertartás alatt, minden olyan volt, mint amilyennek szerettük volna, és ahogy előre megbeszéltük.

Örülünk, hogy Téged választottunk erre a feladatra.

 

A kedvességed, pozitív kisugárzásod és a barátságos hozzáállásod nyugalmat és biztonságérzetet adott nekünk. Eléggé izgultunk mindketten, és volt bennünk egy jó nagy adag feszültség is - a helyszínnel ugyanis sajnos közel sem ment konfliktusmentesen a szervezés.

 

A szertartás jó értelemben vett egyszerűsége, eleganciája, személyes hangvétele minden vendégünknek nagyon tetszett - tényleg olyan volt, mint amilyennek megálmodtuk, és ez kárpótolt bennünket minden korábbi nehézségért, ami a szervezés alatt felmerült a helyszínnel.

 

Volna egy üzenetünk is a számodra :)

Édesapám nővére magyartanár, aki több, mint 40 évet töltött ezen a pályán. Mivel erre személyesen nem volt alkalma, megkért bennünket, hogy feltétlenül adjuk át Neked az üdvözletét és az ő nevében is köszönjük meg a munkád. Úgy fogalmazott, kevés ilyen szép, találóan megírt szöveggel, tökéletes kiejtéssel és hangsúlyokkal találkozott pályafutása során! :) 

 

Úgy láttuk, rendkívül fontos Neked, hogy a párok, akik Téged bíznak meg ezzel a szép feladattal, minden szempontból száz százalékig elégedettek legyenek. Ez a fajta hozzáállás manapság sajnos egyre ritkább.  

 

Tamással együtt nagyon köszönjük a munkád, és hogy ezáltal szebbé tetted a mi nagy napunkat!

Köszönjük, és minden jót kívánunk Neked a továbbiakban.

 

Tündi és Tamás"

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS