A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Magyar-Libanoni eskövő | Klaudia és Wassim magyar-angol nyelvű szertartása | BOATanic Terrace&Bar

Magyar-Libanoni eskövő | Klaudia és Wassim magyar-angol nyelvű szertartása | BOATanic Terrace&Bar

 

 

 

Szertartásvezetőként számomra is különleges élmény, amikor több nemzetiségű vendégek vesznek részt az esküvőn, és a különböző kultúrák egybeolvadnak.

 

 

 

Magyar-Libanoni pár

 

 Így volt ez Klaudia és Wassim magyar-angol nyelvű esküvő szertartásán is.

 Klaudia magyar, míg Wassim libanoni állampolgár, így már a találkozásuk és közös történetük is különlegesnek számít.
Szertartásvezetőként a legfontosabb számomra, hogy a kétnyelvű nemzetközi esküvőkön is olyan élményt adjak mind a magyar mind a külföldi állampolgárságú menyasszonynak és vőlegények és a vendégeknek, mely meghatározóan pozitív számukra.

 

 

 

 

 magyarangolnyelvueskuvo

 


 Nincs szükség tolmácsra

 

 

 

 

A kétnyelvű szertartások nagyon különlegesek, hiszen a kétnyelvűség kuriózum, és teljesen zökkenőmentesen elegánsan működik, így, hogy szertartásvezetőként egy személyben (és nem tolmács segítségét kérve) a megfelelő előadásmódbanvan levezetve.

 

 

 

 

magyarangolnyelvuszertartasvezeto

 

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

 

Klaudia és Wassim is azért kerestek meg engem, mert fontos volt számukra, hogy a Nagy Napjukon, a szertartásuk különleges legyen, többre vágytak, mint egy anyakönyvvezető által levezetett szertartás, ahol tolmács segítségét kellett volna kérniük.

 


Az is lényeges volt számukra, hogy a nekik szimpatikus személyt ők maguk válasszák ki, így engem kértek fel, hogy megvalósítsam számukra magyar és angol nyelven is a szertartásukat.

 

 

 

 

Az év legmelegebb napján a Dunán

 

 Így történt, hogy az év legmelegebb napján a BOATanic Terrace&Bar csodálatos panorámájával körülölelve tartottam meg Klaudia és Wassim magyar-angol szertartását.

 

 

 

 

 angolnyelvueskuvoiszertartas

 

 

 

 

 

 

Visszajelzések a vendégektől

 

 Különleges élmény számomra is, amikor a külföldi vendégekkel is már a szertartás előtt kialakul már a kapcsolat, beszélgetünk, és az esküvői szertartás után odajönnek hozzám gratulálnak, elmondják, hogy mennyire különleges volt a szertartás, hogy milyen szép volt az előadásmód és a nyelvi kiejtés stb.

 Engem mindig ezek a visszajelzések motiválnak és erősítenek meg abban, hogy minden tudásommal és szívvel-lélekkel készüljek minden esküvői szertartásomra.

 

Ezúton is sok boldogságot kívánok, és köszönöm a bizalmat!

 


"Kedves Tünde!

 
Végtelenül hálásak vagyunk a munkádért.


Olyan szertartásvezetőre volt szükségünk, aki nemzetközi esküvőnkön minden vendégünk számára maradandó élményt tud varázsolni az esküvői szertartásunk alatt, és magyar-angol nyelven bonyolítja le a szertartást.


Arról álmodni sem mertünk, hogy profizmusoddal, kellemes személyiségeddel, és odafigyeléseddel, ötleteiddel ennyire fantasztikus és személyes lehet egy esküvői szertartás, így a legnagyobb ajándékot kaptuk Tőled, a felejthetetlen élményt amiben részünk volt Neked köszönhetően.


Minden vendégünk  emlegeti azóta is a különleges szertartásunkat, és rengeteg visszajelzést kaptunk arról, hogy a személyiséged és a profizmusod, a hangod és az előadásmódod lenyűgözte az esküvőn részt vevőket is.

Mindent nagyon köszönünk!"


Klaudia & Wassim

 

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat!

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, kattints az alábbi gombra.

 

 

 
 
 

Az esküvői szertartásról további képeket tekinthettek meg a Klaudia és Wassim kétnyelvű esküvői szertartása galériában.

Facebook megosztás