A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Esküvői koordinátorként lenne rám szükségetek?

Esküvői koordinátor - Kratancsik Tünde

 

Szeretettel köszöntelek!

 

Szeretnétek eltérni a hagyományos megoldásoktól?

 

 

 

Szükségetek van egy megbízható, elegánsan visszafogott esküvői koordinátorra, aki nem válik főszereplővé helyettetek,  de mindenben segít Benneteket, és levezényli az esküvőtöket?

 


Esküvői koordinátorként ebben segíthetek Nektek.

 
Feladatom,  maximálisan segíteni Benneteket és a vendégeiteket, és az előre leegyeztetett forgatókönyv szerint levezénylem számotokra esküvőtöket. 
Ha magatok szeretnétek megtalálni a számotokra legszimpatikusabb szolgáltatókat így nem hívtok esküvőszervezőt, de szeretnétek, hogy aznap valaki a segítségetekre legyen a zökkenőmentes megvalósításban, kérjétek esküvői koordinátorként segítségemet.

 

Így a Nagy Napon nem szükséges a forgatókönyvvel foglalkoznotok, élvezhetitek vendégeitek társaságát, én ellátom a háttérmunkát, figyelek vendégeitekre, összehangolom a szolgáltatók munkáját, megoldom a felmerült problémákat.


Angolul is beszélő esküvői koordinátorként segítségetekre lehetek akkor is, ha a násznép egy része külföldi. Ilyenkor nagyon fontos, hogy legyen valaki, akihez a magyarul nem beszélő vendégek fordulhassanak kérdéseikkel, és azokkal ne   Benneteket terheljenek, így igazán meg tudjátok élni a legszebb pillanatokat.

Esküvői koordinátorként és szertartásvezetőként is vállalom felkérésetek, igény esetén mindkét feladatot rám bízhatjátok.

 

 

 

Forduljatok hozzám bizalommal, várom megkereséseteket!

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS