A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Esküvői koordinátorként lenne rám szükségetek?

Esküvői koordinátor - Kratancsik Tünde

 

Szeretettel köszöntelek!

 

Szeretnétek eltérni a hagyományos megoldásoktól?

Nem szeretnétek pátoszos és sokszor hallott verseket vagy vendégjátékokat?

 

 

Szükségetek van egy megbízható, elegánsan visszafogott esküvői koordinátorra, aki nem válik főszereplővé helyettetek, mint a vőfély vagy a ceremóniamester, de mindenben segít Benneteket, és levezényli az esküvőtöket?

 


Esküvői koordinátorként ebben segíthetek Nektek.

 
Feladatom,  maximálisan segíteni Benneteket és a vendégeiteket, és az előre leegyeztetett forgatókönyv szerint levezénylem számotokra esküvőtöket. 
Ha magatok szeretnétek megtalálni a számotokra legszimpatikusabb szolgáltatókat így nem hívtok esküvőszervezőt, de szeretnétek, hogy aznap valaki a segítségetekre legyen a zökkenőmentes megvalósításban, kérjétek esküvői koordinátorként segítségemet.

 

Így a Nagy Napon nem szükséges a forgatókönyvvel foglalkoznotok, élvezhetitek vendégeitek társaságát, én ellátom a háttérmunkát, figyelek vendégeitekre, összehangolom a szolgáltatók munkáját, megoldom a felmerült problémákat.


Angolul is beszélő esküvői koordinátorként segítségetekre lehetek akkor is, ha a násznép egy része külföldi. Ilyenkor nagyon fontos, hogy legyen valaki, akihez a magyarul nem beszélő vendégek fordulhassanak kérdéseikkel, és azokkal ne   Benneteket terheljenek, így igazán meg tudjátok élni a legszebb pillanatokat.

Esküvői koordinátorként és szertartásvezetőként is vállalom felkérésetek, igény esetén mindkét feladatot rám bízhatjátok.

 

 

 

Forduljatok hozzám bizalommal, várom megkereséseteket!

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS