A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Ági és Chris magyar-angol nyelvű esküvői szertartása | Ndustrial Studios Budapest

"Húúú, hát nem is tudom, hogy hol kezdjem...


A szombati az egy csoda nap volt, az elejétől kezdve egészen az utolsó percig! Biztos minden friss házas úgy érzi, hogy az ő napjuk a legszuperebb és ez így is van rendjén :), de abban is biztos vagyok, hogy a mi esküvőnk, azon kívül, hogy nekünk abszolút all time best volt, a vendégeink számára is a top 3-ban benne van. 

Az már mindegyikőtöknél az elejétől világos volt, hogy külön-külön szuper csapattal fogunk együtt dolgozni, de azt a legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy Ti így együtt, ennyire gördülékenyen fogtok működni. Persze sejtéseim voltak, mivel csupa jó dolgot mondtatok egymásról és már ez magában hihetetlenül jó érzéssel töltött el a szervezés alatt!

 

@Tünde: Imádtam a szertartást!

 

Annyira szépen beszélsz és jól vezetted le az egész ceremóniát...

Megható volt és ott ahol Chrissel szerettünk volna mosolyt csalni az arcokra, általad sikerült is!

Először azt hittem, hogy 30-40 perc sok lesz, de olyan gyorsan eltelt az egész......nagyon köszönjük ezt a csodálatos szertartást!"

 

Ági&Chris

 

  

"Wow, I don't know where to begin...


Saturday was a miracle day, from the beginning to the last minute! I'm sure all newlyweds feel that their day is the best and that's right :), but I'm also sure that our wedding, apart from being an absolute all time best for us, is in the top 3 for our guests.

It was clear from the beginning with each of you that we would work with a super team individually, but I never in my wildest dreams would have imagined that you would work so smoothly together. I had my suspicions, of course, because you all had great things to say about each other and that alone made me feel incredibly good about the whole organisation!

 

@Tünde: I loved the ceremony!

 You spoke so beautifully and conducted the whole ceremony so well...

It was touching and where Chris and I wanted to put smiles on faces, you did it!

At first I thought 30-40 minutes would be too long, but it all went by so fast......thank you so much for such a wonderful ceremony!"

 

 

Ági&Chris

 

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS