A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Fogadalom megerősítő szertartás születésnapi ajándékba | Meglepetés a férjtől a felségnek

Fogadalom megerősítő szertartás születésnapi ajándékba | Meglepetés a férjtől a felségnek

 

 

Emlékszem, amikor Szabolcs először megkeresett telefonon. :-)

 

Rögtön elmondta, hogy tudja, hogy nagyon kevés az idő (3 nap volt Linda születésnapjáig), de nagyon szeretné meglepni feleségét a fogadalom megerősítő szertartással, 40. születésnapja alkalmából.

 

 

Különleges ajándék születésnapra házastársunknak

 

 

A fogadalom megújító ceremóniáról egy kolléganőjétől hallott, ő adta az ötletet, amikor Szabolcs már mindenkit megkérdezett arról, van -e valami igazán különleges ötletük, amivel meglephetné feleségét.

 

 

Amikor Szabolcs hallott az általában házassági évfordulók  alkalmából megtartott fogadalom megerősítő szertartás lehetőségéről, azonnal megkeresett, hiszen miért ne lehetne születésnapi ajándék egy ilyen meghitt esemény?

 

 

 

SOS segítség az örömteli pillanatokért

 

 

Természetesen  ilyen esetekben is mindent elkövetek, hogy megvalósulhasson a nagy esemény és a meglepetés, még ha csak pár napunk is volt addig.

 

Miután Szabolccsal leegyeztettük, mikor lenne megfelelő a fogadalom megújító szertartás levezetése, kitaláltuk közösen a helyszínt is, és végül Szabolcs és Linda kedvenc éttermének kertjére esett a választás Székesfehérváron.

 

Így Szabolcs fejében is összeállt a koreográfia, és elterveztük, hogy a születésnapi ebéd előtt kerüljön sor a házassági fogadalmat megújító ceremóniára.

 

 

 

Meglepetés ceremónia a kedvenc éttermetekben

 

 

 

Szabolcs lefoglalta az asztalt az étteremben, én a beszélgetéseink alapján előkészítettem a személyes fogadalom megerősítő szertartást, ami kizárólag Lindáról és Szabolcsról szólt.

 

 

A helyszínre én előbb érkeztem, mindent gondosan előkészítettem, és vártam Szabolcsékat.

 

Természetesen nagyon fontos volt, hogy semmi ne derüljön ki előre, így azon  a napon már csak kizárólag sms-t váltottunk Szabolccsal.

 

Amikor  Lindáék megérkeztek kedvenc éttermükbe, én már ott vártam őket egy teljesen elszeparált helyen, ami kellő meghittséget biztosított ehhez a különleges szertartáshoz.

 

 

 

Meglepetés és Öröm

 

 

 

Amikor odasétáltak hozzám, Linda teljesen meg volt lepve, és nem is sejtette, hogy mi fog történni.

Csak miután bemutatkoztam neki és elmondtam, hogy az ő fogadalom megerősítő szertartásukat fogom levezetni, akkor értette meg, és hatalmas öröm és meglepettség sugárzott róla.

 

 

 

 

fogadalomegereosítoszertartas

 

 

 

 

 

Ahogy lenni szokott ilyenkor, nagyon örült a meglepetésnek Linda, szóhoz sem tudott jutni, és a szertartás alatt végig mindketten meghatódva élték meg a pillanatokat.

 

 

Így lett egy születésnap egy életre szóló emlék, egy majdnem 21 éve tartó házassági kötelék megerősítésével.

 

 

 

Különleges élmény ajándékba

 

 

Egy igazán különleges élmény és egyedi ajándék a fogadalom megerősítő szertartás, ami egy házaspár életében  fontos megerősítés.

 

Ahogy el is mondták a szertartás után, ez a fogadalom megerősítés többet jelentett számukra, mint bármilyen tárgyi ajándék.

 

Megtiszteltetés és öröm számomra, hogy  ilyen kivételes eseményeket is megvalósíthatók, és ez által életre szóló élményt és érzéseket adhatok a házaspároknak.

 

 

 

Nem ezt volt az első eset, hogy a férj vagy a feleség kérte közreműködésemet egy teljesen meghitt kétszemélyes házassági fogadalom megújító szertartás lebonyolítására, ami meglepetés volt a házastárs számára.

 

Az apropója volt már  házassági évforduló, de volt olyan is, hogy egy hullámvölgy után került erre sor a pár életében, ezzel a ceremóniával is megerősítve az újrakezdést.

 

Egy biztos, legyen akár születésnapi ajándék, házassági évforduló, meglepetés, vagy előre eltervezett a fogadalom megerősítő ceremónia, mindig gyönyörű és kivételes esemény.

 

 

Ha Te is szeretnél párodnak egy igazán egyedi és különleges élményt ajándékba adni akár házassági évfordulótok alkalmából, akár bármilyen más apróból, keress bizalommal, és segítek megvalósítani fogadalom megerősítő szertartásotokat.

 

 

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt fogadalom megerősítő szertartásokat!

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, kattints az alábbi gombra.

 

 

 

 

Facebook megosztás