A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Minden esküvő más

Minden esküvő más

Egy szertartásvezetőnek nem az a dolga, hogy helyettesítse az anyakönyvvezetőt. Sokkal inkább kiegészíti annak tevékenységét. Az anyakönyvvezető a hivatalos, szabályok által jól körülírt teendőket végzi el egy házasságkötés esetén. 

Egy esküvő elsősorban a szerelmesekről szól. Persze fontos, hogy a vendégek jól érezzék magukat, de a legfontosabb az, hogy a ceremónia olyan legyen, ami boldoggá teszi a menyasszonyt és a vőlegényt. Ebben tud sokat segíteni egy szertartásvezető. De nézzük miért is szerencsésebb egy szertartásvezetőt felkérni a ceremónia levezénylésére, mint egy anyakönyvvezetőre bízni mindezt.

 

Rugalmasság

 

Az időpontban: az anyakönyvvezető, akár a hivatalban, akár külső helyszínen köttetik a frigy csak néhány időpontot ad, amiből választani lehet. Ezzel szemben én naponta csak egy ceremóniát vállalok, hogy előtte és utána is segíthessek. Éppen ezért ha éjjel vagy épp a csodás napfelkelte hátterével szeretnétek egybekelni, ezt is meg tudjuk oldani.

 

A szertartás módjában: egyre gyakrabban előfordul, hogy eltérő vallású embereket köt össze a szerelem. Számukra kiváló megoldás lehet a szertartásvezető felkérése, hiszen ebben az esetben módjukban áll olyan ceremóniát tervezni, ami ötvözi a hagyományaikat. Az előkészületek során mindezt megbeszélhetjük.

 

A házasulandók nemében: ma hazánkban az azonos nemű szerelmesek regisztráltathatják élettársi kapcsolatukat, ez azonban sokkal inkább papírmunka, mint a boldogságuk kinyilatkoztatása. Én úgy gondolom, minden szerelemet ismerjünk el és ünnepeljünk meg méltóan. Számukra is nyitva a lehetőség, hogy egy szertartásvezető segítségével barátaik és családjuk előtt fejezzék ki összetartozásukat.

 

Segítség

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

A tervezésben: az esküvővel sok a teendő, a szervezés és tervezés hosszú hónapokat és rengeteg energiát vesz el a mindennapoktól. Éppen ezért gondolom úgy, hogy a ceremónia részleteinek kidolgozásában jól jön egy tapasztalt segítő. Szertartásvezetőként számos esküvőn közreműködtem már, ismerem a jól működő megoldásokat és a kényes pontokat. Éppen ezért állok rendelkezésre a forgatókönyv megírásánál.

 

A felkészülésben: sokat beszélgetek a házasulandókkal, mert számomra fontos, hogy megismerjem őket, a történetüket, a kapcsolatukat. Ez egyfelől segít nekem, hogy lássam, tudjam milyen szertartás illik hozzájuk, másfelől pedig segítség nekik is, hogy lelkileg is ráhangolódjanak a nagy napra és valóban élvezzék a saját esküvőjüket.

 

A ceremónián: az én határozottságom és felkészültségem, amivel egy házasságkötést levezetek sokszor jól jön az izgulós menyasszonyoknak vagy a kissé zárkózottabb vőlegényeknek. Nagy tapasztalattal rendelkezem, így jól tudom mik azok a mondatok és gesztusok, amelyek megteremtik a vidém, bensőséges hangulatot az igen kimondásához.

 

Változatosság

 

Helyszínben: otthon a kertben vagy épp egy kastély tornyában szeretnétek egybekelni? Nincs akadálya! Sok extrém ötletet hallottam már és jónéhány megvalósításában részt is vettem. Ne aggódjatok, biztosan meg tudjuk oldani, amit szeretnétek, csak beszéljünk róla!

 

Nyelvi: mivel felsőfokon beszélek angolul ezért az sem gond, ha az egyik fél vagy a vendégsereg nagy része nem beszél magyarul. Ilyenkor a kétnyelvű szertatást szoktam javasolni, hiszen nincs annál kellemetlenebb, mikor egy ceremónián a résztvevők jelentős hányada nem tudja követni az eseményeket.

 

Stílusban: hiszem, hogy minden esküvő, ahogyan minden szerelem, más és más. Éppen ezért nálam nincsenek sablon szövegek. Törekszem arra, hogy az esküvő tematikájához, a házasulandók személyiségéhez illő szertartást alkossunk.

 

Forduljatok hozzám bizalommal, várom megkereséseteket!

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

Facebook megosztás