A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Esküvői szertartás ünnepnapokon

Esküvői szertartás ünnepnapokon

 

 

Esküvői szertartásotokat megvalósítjuk az év bármely napján: karácsonykor, szilveszterkor, az új év első napján, egyéb munkaszüneti napokon is.

 

 

Sok pár gondolja úgy, hogy a hivatalos esküvői szezon után szeretne házasságot kötni.

 

Ilyenkor sokan választanak olyan különleges napot a szertartásukra, mint a karácsony, az új év első napja, vagy egyéb olyan munkaszüneti nap, amikor a párok anyakönyvvezetővel nem, de esküvői szertartásvezetővel meg tudják valósítani álmaik esküvői szertartását.

 

Minden évszaknak meg van a maga varázsa.

 

Karácsony közeledtével talán mindenki picit még jobban figyel szeretteire, ezért alkalmas ez az időszak arra is, hogy családi és baráti körben télen és akár ünnepnapokon valósítsátok meg esküvői szertartásotokat.

 


Minden pár más, minden esküvői szertartás más.

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

Az téli időszak bár hidegebb az időjárás tekintetében, de gyönyörű esküvői szertartásokat lehet megvalósítani ilyenkor is, akár külső helyszínen is.

 

Ha közben esetleg fehér a táj körülöttünk vagy éppen elkezd esni a hó, káprázatos hangulatot kölcsönöz az amúgy is meghitt esküvői szertartásnak.

 

 

Esküvői szertartás karácsonykor, szilveszterkor, vagy éppen az új év első napján? Miért is ne?

 

Forduljatok hozzám bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat  akár ünnepnapokon is. :-)

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

 

 

 

Facebook megosztás