A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Különleges párok, különleges igények, különleges szertartások.

Különleges párok, különleges igények, különleges szertartások.

 

 

Amikor a párok megkeresnek azzal, hogy esküvőjükön szertartásvezetőként szeretnék, hogy közreműködjek az első email, vagy telefon sokkal informatívabb számomra, mint ahogy azt gondolnátok. :-)

 

 

Amikor Ágiék írtak nekem, azonnal tudtam, hogy Ők engem keresnek.

 

 

"Kedves Tünde!

Internetes keresgéléseink közben találkoztunk a nevével és oldalával.
Jövő év júniusra tervezzük az esküvőnket, és bár még
nagyon sok a nyitott kérdés, már kezdenek körvonalazódni az elképzeléseink a szertartás kapcsán.
Biztos hogy nem akarunk: homoköntést, hivatalnokot, félórás formabeszédet, amit aznap az anyakönyvvezető tízszer elismételt már (legyen bármilyen szép is), pátoszos hangulatot. Viszont szeretnénk bensőséges hangulatú egyedi szertartást, hogy hangozzon el a szokásos kérdés kettőnk felé, amire igennel válaszolunk, fogadalmat, szülők köszöntését, humoros (de azért nem végignevetős) történeteket, barátaink, családunk valamilyen szintű bevonását.
A honlapján található információk alapján úgy tűnik, ezekben jó partnerünk tudna lenni."

 

 

 

 

Az esetek nagy többségében a pároknak vannak konkrét elképzeléseik az esküvői szertartásvzetés menetét, tartalmát illetően. Nagyon klassz azokkal a párokkal dolgozni, akik ezeket megosztják velem, és megvalósíthatom az általuk elképzelt álomszertartásukat.

 

 

 

 

ketnyelvueskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

 

 

Nem kell megijedni akkor sem, ha csupán abban vagytok biztosak, hogy nem a hivatali anyakönyvvezető által tartott szertartást szeretnétek, hanem valami mást.

 

Eszter így keresett meg:

 


"Kedves Tünde!


Szeretnénk felkérni esküvőnkön szertartásvezetőnek. Egy kedves barátunk esküvőjén láttunk a párommal, ahol Te voltál a szertartásvezető, és bár korábban eszünkben sem jutott, hogy ne az anyakönyvvezető adjon minket össze a nagy napon, ott eldöntöttük, hogy mi is egy különleges és bensőséges esküvői szertartást szeretnénk. Nagyon megérintett minket a szertartás egyedisége, és az a profizmus, ahogy a szertartást levezényelted. Szeretnénk, ha ötleteiddel, és tapasztalataiddal segítenél nekünk kialakítani esküvői szertartásunkat és  a mi esküvőnket is felejthetetlenné tennéd számunkra."

 

 

Sok olyan pár van, akik kérik a segítségemet és közösen alakítjuk ki a hozzájuk illő esküvői szertartást. Velük is nagyon szeretek dolgozni, hiszen az esküvői szertartás kialakítása során bizony nagyon sok elképzelés és ötlet kerül elő. A kezdeti bizonytalanságból mindig egy személyre szabott, klassz esküvői szertartás születik.

 

 

 

És vannak a kétnyelvű esküvői szertartások, amiket azért szeretek, mert különleges követelményeknek kell megfelelnem. A kétnyelvűség a nemzetközi esküvőknél alapkövetelmény, hiszen az egyik pár nem magyar nemzetiségű. Az esetek többségében ilyenkor angol-magyar, spanyol-magyar nyelven is elhangzik a szertartás szövege, de természetesen ha a pár csak a közösen beszélt nyelven kéri a szertartást, úgy bonyolítjuk azt le. 

 

 

 

 

Különleges párok, különleges igények, különleges szertartások.

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

Akár arra kértek, hogy valósítsam meg az elképzelt esküvői szertartásvezetést számotokra, akár arra, hogy ötleteimmel én alakítsam ki a szertartás szövegét, számomra mindegyik felkérés egyedi, és szép feladat.

 

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat!

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

Facebook megosztás