A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

A szertartásvezető munkája a megkereséstől az esküvői szertartás lebonyolításáig

A szertartásvezető munkája a megkereséstől az esküvői szertartás lebonyolításáig

 

 

Amikor a szertartásvezetőre gondoltok, a legtöbb párnak az ugrik be, hogy ő vezeti le a szertartást kb. 15-30 perc időtartamban.

 

A szertartásvezető munkája nem csupán fél óra

 

 

 

Amikor ajánlatkéréssel kerestek meg, először is az esküvő személyes paraméterei és igényei alapján személyre szabott ajánlatot küldök számotokra.

Általában ezt követi vagy a telefonos, skypos vagy a személyes találkozás, illetve az ajánlat azonnali elfogadása a párok részéről.
Ha szeretnétek engem felkérni arra, hogy esküvőtökön szertartásvezetőként közreműködjek, és megkötjük a szerződést, megkezdődhet a közös munka.

 

 

Bármilyen módját is választjátok a kapcsolatfelvételnek, sokat beszélgetünk. :-)

 

 

 

Fontos számomra, hogy ezekből a beszélgetésekből, információkból megismerjelek Benneteket, és a számotokra megfelelő, személyre szabott szertartás szöveget írjam meg.

 

Bármilyen kérdés merülne fel Bennetek, kereshettek bátran. Ha a tapszatalatom vagy a meglátásom fontos számotokra, szívesen megosztom veletek.

 

 

Egy profi szertartásvezetőnek  megvannak az ismérvei

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktundealomszertartas

 

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 


Szükséges az emberismeret, elengedhetetlen a kiváló kommunikációs készség, a szép tiszta beszéd, hogy a szertartásvezető megnyerje a hallgatóság figyelmét, megfelelően alkalmazza a kifejező ill. stilisztikai eszközöket, megjelenésével, kisugárzásával a megfelelő hatást tudja elérni, talpraesett legyen és rugalmas. Természetesen hosszasan lehetne sorolni még milyen készségekkel és képességekkel kell rendelkeznie a jó szertartásvezetőnek...

 

 

... Én úgy gondolom,  a legfontosabb, hogy bízzatok bennem, a szertartásvezetőtökben!

 

 

 

Amikor már megismertem elképzeléseiteket, és Benneteket, átbeszéltünk minden fontos részletkérdést, megírom a szertartás szövegét. A személyes találkozás(ok) alkalmával, vagy egyéb módon ezt részletesen megbeszélem Veletek, és Ti vagy jóváhagyjátok, vagy kiegészítitek azt. Ha meg van a végleges szertartást levezető szöveg, akkor már tényleg csak az esküvőtök napjára várunk.

 

A távolság nem akadály

 

 

Az ország minden területéről kerestetek már meg. Fontosnak tartom, hogy bármilyen távol is legyen az esküvő helyszíne én időben érkezzem. Sok budapesti esküvői szertartásom van, de bizony jártam már Nyíregyházán, Röjtökmuzsajon, Szegeden is.... a távolság nem akadály. A munkám része a pontosság. Időben el kell indulnom, hogy kb. egy órával a szertartás kezdése előtt már a helyszínen legyek. Szeretem, ha tudunk váltani pár szót, bármit megbeszélhetünk. Fontos, hogy a szolgáltató kollégákkal is felvegyem a helyszínen a kapcsolatot, átbeszéljük a szertartás menetét, mikor melyik zene szól, beállítjuk a mikrofont stb.

 

 

A leglátványosabb fél órás szertartásvezetés mögött ilyenkor már sok sok óra/nap munka áll. A szertartásra megfelelő külső megjelenéssel érkezem, felkészülök a nagy napotokra. Saját autóval érkezem a helyszínre, és távozom a munkám után, így a távolságtól függően akár 4-6 óra is lehet az utazás, és ezt megelőzik a személyes találkozások helyszínén való megjelenések.

 

 

Sok energiát és időt fektetek abba, hogy elégedettek legyetek és utólag azt mondjátok:

szertartásvezetőként a legjobb választás voltam számotokra. :-)

 

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat.

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

Facebook megosztás