A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Szertartásvezetés ára | Avagy mennyit ér egy szertartásvezető munkája :-)

Szertartásvezetés ára | Avagy mennyit ér egy szertartásvezető munkája :-)

 

 

 

A szertartás az esküvő ikonikus része, ezért egyre több pár tartja fontosnak, hogy esküvői szertartásuk igazán személyes legyen, róluk szóljon, és az általuk megálmodott helyen és időben szertartásvezetővel kerüljön megvalósításra.

 

 

 

Amit szertartásvezetőként nyújtok nektek

 

 

 

 

 

szertartasvezetokratancsiktundealomszertartas.hu

 

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

Maximális figyelmet fordítok a párokra a megismerkedéstől egészen az esküvői szertartás megvalósításáig

 

 

 

Sokan talán úgy gondolják, hogy a szertartásvezető munkája fél óra, pedig ez bizony nem így van.

 

A kapcsolatfelvétel, a párok megismerése, a szertartást levezető szöveg egyéni összeállítása igényeitekhez és személyiségetekhez igazodva, a szertartást megelőző egyeztetések és kapcsolattartás, majd a nagy napotokon való megjelenés, a szertartás levezetése...sok időt igényel, csak úgy, mint a felkészülés a nagy napotokra.

 

 

 

Szertartásvezetőként az ország egész területén vállalom esküvői szertartások lebonyolítását

 

Kétnyelvű esküvői szertartások megvalósítását is vállalom magyar-angol, és magyar-spanyol nyelven

 

 

 

 

 

esküvőiszertartasvezetoanyakonyvvezetokratancsiktunde

 

 

 

 

Többen azt gondolják, hogy az anyakönyvvezetőt elhívni külső helyszínre olcsóbb, mint szertartásvezetővel megvalósítani azt, ezért inkább kompromisszumot kötnek azzal a ténnyel, hogy szertartásukat anyakönyvvezető vezeti a szokásos módon és keretek között. Pedig az anyakönyvvezető által külső helyszínen tartott esketés díjazása Budapesten száz-százötvenezer forintba kerül, vidéken átlagosan nyolcvan-százhúszezer forint, mely ár nem tartalmazza csak a kitelepülést a külső helyszínre. Én el szoktam mondani azt is, megvédve az anyakönyvvezetőket, hogy munkájuk nagy része elektronikus adatrögzítésből áll, és nincs idejük a párokkal egyénileg foglalkozni, továbbá egy nap akár több helyszínre is el kell rohanniuk. 

 

 

  Személyre szabott szertartás szertartásvezetővel

 

 

 

Szertartásvezetőként maximális figyelmet fordítok Rátok a nagy napotokon is, minden váratlan eseményt rugalmasan kezelek, nyugodtan várhatjátok, hogy elérkezzen végre az "igenek pillanata" egy olyan szertartás keretein belül, amely tényleg rólatok szól.

 

A szertartásvezetés ára mindig egyedi díjszabás alapján történik. Ha felveszitek velem a kapcsolatot, megírjátok esküvőtök napját, szertartásotok kezdő időpontját, és helyszínét, ill. hogy egynyelvű vagy kétnyelvű szertartásvezetésre tartotok igényt, elkészítem számotokra az esküvői szertartásra vonatkozó egyedi árajánlatot. 

 

Minden esküvő más, minden pár más....:-)

 

 Az én célom viszont mindig ugyanaz.

Szertartásvezetőként a legnagyobb motiváció számomra az, hogy életre szóló élményként éljétek meg az általam vezetett esküvői szertartásotokat. :-)

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

 

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat.

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

A munkámról bővebben itt olvashatsz: http://www.alomszertartas.hu/hu/blog/42-a-szertartasvezeto-munkaja-a-megkeresestol-az-eskuvoi-szertartas-lebonyolitasaig

 

 

Facebook megosztás