A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Fogadalom megerősítő szertartás házassági évfordulóra

Fogadalom megerősítő szertartás házassági évfordulóra

 

Sok pár szívesen átéli egy picit újra a házasságkötésük meghitt pillanatait, ezért házassági évforduló alkalmával szertartásvezetőként azzal a kéréssel keresnek meg, hogy tartsam meg számukra a fogadalom megerősítő szertartásukat.

 

 

Mikor szoktak fogadalom megerősítő szertartást tartani?

 

 

Fogadalom megerősítő szertartásokat általában kerek házassági évfordulók alkalmával szoktam levezetni.

 

Sokan azért választják a fogadalom megerősítést kerek házassági évfordulójukra, mert ezzel a gesztussal szeretnék kifejezni a másik iránt érzéseiket, a másik fél megbecsülését. Vannak, akik házasságkötésükkor szerényebb szertartást engedhetnek meg magunknak, az évek múltával viszont a házassági évfordulójukon szeretnék nagyobb társasággal, vagy különleges helyen megünnepelni összetartozásukat, és ezért szeretnék fogadalmukat megerősíteni. 

 

 

 

Hol és hogyan zajlik a fogadalom megerősítő szertartás? 

 

 

 

A fogadalom megerősítő szertartás az általatok választott helyszínen történik. Lehet az akár a saját kertetek, kedvenc éttermetek, vagy esküvőtök helyszíne is.

 

Csak úgy, mint az esküvői szertartásoknál, szeretem megismerni a párokat, akiknek fogadalom megerősítő szertartásukat én bonyolítom le. Ilyenkor már rengetek közös élmény és történet van mögöttetek.

 

 

 

 

 

 

fogadalommegerosítoszertartaskratancsiktundeszeretartasvezeto

 

 

Fogadalom megerősítő szertartás meglepetésként

 

 

 

Több olyan páromnak tartottam fogadalom megerősítő szertartást házassági évfordulójuk alkalmából, ahol valamelyik fél mit sem sejtett arról, hogy párja ezzel lepi meg őt házassági évfordulójukra. Talán írnom sem kell, hogy mindig hatalmas öröm és meglepetés szokott lenni ez az esemény.

 

A fogadalom megerősítő szertartásnál - csak úgy, mint az esküvői szertartásoknál - mindent a Ti elképzeléseiteknek és igényeiteknek megfelelően alakítok, így lesz garantáltan személyes és emlékezetes a házassági évfordulótok.

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

Ha szeretnétek egy különleges eseménnyel felejthetetlenné tenni házassági évfordulótokat, keressetek bizalommal.

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

Facebook megosztás