A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Időkapszula helyett | Dobozba zárt üzenet

Időkapszula helyett | Dobozba zárt üzenet

 

 

Egyre több párom bonyolít le az esküvői szertartás keretein belül  olyan ceremóniát, ami személyiségükhöz illik, kreatív és abszolút túllép a hagyományos ceremóniákon.

 

Kreatív esküvői ceremóniák

 

 

 

 

 

 

eskuvoiceremoniakratancsiktundeszertartasvezeto

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

 

Bizonyára Ti is találkoztatok már az esküvői szertartás keretein belül elültetett közös kis növényültetéssel, ami később helyet kaphat a pár kis kertjében, vagy teraszán.

Vagy éppen egy jó kis képfestéssel, amit később kiakaszthatnak a falra és esküvői szertartásukra emlékezteti a párt amikor csak ránéznek.

 

 

 

 

Dobozba zárt üzenet házassági évfordulóra

 

 

 

Ajánlom figyelmetekbe ezt  a könnyen kivitelezhető, mégis izgalmas ceremóniát is, amit egy kedves párom Barbara és Geoff valósított meg esküvői szertartásukon.

 

 

 

 

 

 

esküviceremoniakratancsiktundeszertartasvezeto

 

 

Szükséges kellékek: egy szép egyedi fadoboz, néhány szög és kalapács, no és persze az általatok írt üzenet párotoknak, melyet egy meghatározott kerek házassági évfordulón olvashattok majd el.

 

 

 

 

 

 

eskuvoiceremoniaszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

 

 

Barbi és Geoff mindezt még egy esküvői helyszínükről származó finom palack borral is kiegészítették, ezzel is biztosítva a tökéletes hangulatot az 5. házassági évfordulójukra, hiszen ők azon a napon fogják majd felbontani a szertartás alatt lezárt dobozkát. :-)

 

Arra biztatlak Benneteket, hogy bátran merjetek megvalósítani esküvői szertartásotokon belül olyan egyedi ceremóniákat, melyek még inkább emlékezetesebbé teszik a Nagy Napotokat!

 

Szóljon Rólatok az esküvői szertartás, valósítsátok meg  elképzelt álomszertartásotokat.

 

Sok jó ötletet kívánok!

 

Kratancsik Tünde

esküvői szertartásvezető

Facebook megosztás