A Ti szertartásvezetőtök Törvényi szabályozás Szertartásaim Blog Galéria Kapcsolat

Réka és Máté esküvői szertartása

"Tünde, nagyon szépen köszönünk mindent amit értünk tettél a szertartásunk során.  A vendégsereg és mi is megkönnyeztük a megható idézeteid, verseid. A szertartásunkat, egy találkozás után úgy megtervezted, hogy teljes egészében ránk lett szabva,  és olyan érzésünk volt hogy már régóta ismersz minket, pedig egyszer találkoztunk.

Az esküvőnk szervezése úgy indult, hogy kiderült hogy a kiválasztott időpontunk július 1. köztisztviselők napja,  és nem lehet kihívni a választott helyszínünkre anyakönyvvezetőt, majd rád bukkantunk és te segítettél nekünk.

A szertartás sokkal szebb és bensőségesebb volt veled mint egy átlagos polgári szertartás. A vendégeinket utólag megkérdezve mindenki áradozott, hogy milyen csodaszép szertartásunk volt."

Réka és Máté

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

Többre vagy kíváncsi ezzel a szertartással kapcsolatban? Olvasd el  az Anyakönyvvezető helyett szertartásvezető című blogbejegyzésemet! :-)

 

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni szertartásvezetésre, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat