A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Rólam mondták.... I. rész | 5 pár - 5 pár vélemény

Rólam mondták.... I. rész | 5 pár - 5 pár vélemény

 

Szertartásvezetőként elsődleges célom, hogy minden párnak, akik bizalmat szavaznak nekem, és felkér arra, hogy életük egyik legfontosabb eseményét ESKÜVŐI SZERTARTÁSUKAT megvalósítsam számukra, azt érezze esküvői szertartás után, hogy "Igen, ez volt a MI szertartásunk...."

 

Ez motivál abban, hogy minden páromra maximális figyelmet fordítsak, megismerjem egyéniségüket és megvalósítsam teljesen egyedi és személyes esküvői szertartásukat...

 

Éppen ezért fontos számomra minden visszajelzés, amit Tőlük kapok arról, hogy élték meg ezt a kivétles ceremóniát, és hogyan értékelik munkámat. :-)

 

Köszönöm minden páromnak a bizalmat, és a visszajelzésüket munkámról!

 

Rólam mondták...

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

"Kedves Tünde!

 

Életünk egyik legszebb napja varázslatosra sikerült, amiben nagyon nagy szerepe volt a közvetlen, jó hangulatú, vicces és mégis megható szertartásnak, amit Neked köszönhetünk!

 

Nagyon sokan megkérdezték, hogy mióta ismerünk Téged, mert olyan volt, mintha egy hivatalos keretek közé rendezett baráti esketésnek lehettek volna a szem- és fültanúi.

 

Ezt mi is így éreztük. :-)

 

Én nem tartozom azok közé, akik kislány koruk óta arról álmodoztak, hogy mikor és hogyan fognak férjhez menni... álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire személyre szabott és közvetlen is lehet egy szertartás.

 

Nagyon köszönjük a segítséget és a profi lebonyolítást!"

 

Niki és Roli

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

"Kedves Tünde! 

Szeretném elmondani, hogy a  különlegesen személyre szabott ceremóniánk minden elképzelést felülmúlt, pedig már az egyeztetések alkalmával is éreztük, hogy egy igazi angyal vagy. Végig közénk tartoztál és éreztük a kiemelt figyelmedet, és hogy pontosan tudod mit szeretnénk.
Imádtunk, amiért a szertartás körüli logisztikát, zenét és eseményeket koordináltad, magadénak érezted  és semmit sem bíztál a véletlenre, minden tű pontos volt, lehengerlően profin megkomponálva. Mindezt pedig olyan lenyűgöző eleganciával tetted, hogy a násznépet is tökéletesen levetted a lábáról.  Ami pedig nagyon fontos volt nekünk, hogy minden mesterkéltséget nélkülözött a ceremónia.
Fontos megemlítenem, hogy a figyelmességedtől, hanglejtésedtől a gesztusaidon át a megjelenésig minden apró részlet annyira finom és kellemes veled kapcsolatban, hogy kizárólag prémium kategóriás szolgáltatást kedvelőknek felírnálak receptre. Kívánom, hogy nagyon sok örömödet leld a munkádban még sokáig, mert nyilvánvalóan elképesztő sikerre vagy ítélve!  
Nagyon boldogok vagyunk, hogy Rád találtunk! Mindent köszönünk szépen!"

Kispataki Lilla és Bence

 

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

"Kedves Tündi! Vègtelenül hálásak vagyunk a segítségedért. Fantasztikus szertartás volt ! Az összes vendég nagyon dícsért és rendkívül örültek hogy Magyarul és Angolul zajlott a ceremónia. Rendkivül jó ötleteket adtál a szertartás kapcsán . Ha bárki kérne tippet szertartás vezetöt illetöen mindenképpen téged fogunk ajánlani!! Még egyszer nagyon köszönünk mindent, örök élmény volt !

Szeretettel
Bálint és William"

 

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

"Kedves Tünde!

Nagyon-nagyon köszönünk Neked mindent! A szertartásunk nem csak hogy olyan lett ahogy elképzeltük, de egyenesen felülmúlta a várakozásainkat!

 

Imádtuk hogy az egész annyira egyedi és hangulatos volt. Nagyon szép szöveget írtál és a kétnyelvű előadás szintén teljesen profi volt.

 

Roppant jó döntésnek találjuk hogy Téged választottunk az esküvőnkhöz, tettél érte hogy emlékezetes maradjon a szertartás mindenki számára! :-)

Puszi,
Emi és Dani"

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

"Kedves Tünde!

Köszönjük szépen, nagyon jól éreztük magunkat, minden remekül sikerült, rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. A szertartás tökéletesen sikerült, mindenkinek tetszett, vendégek hol nevettek, hol sírtak pont ahogy egy esküvőn lennie kell :) Köszönjük a munkádat! Az egész szertartás remekül volt felépítve, benned pedig egy nagyon kedves, bájos embert ismerhettünk meg. Ilyenkor egy kicsit sajnáljuk, hogy téged nem fogunk tudni a jövőben már felkérni, talán majd pár év múlva az eskü megismétléskor :)) Annyira jól érezte magát a kis társaságunk, hogy már azt tervezgetik, mikor lehetne valami nagyobb évfordulónkat ünnepelni :) 

Sok-sok esküvőt kívánunk neked a jövőben, annyira jól áll neked ez a szerep, reméljük még sok párnak fogod bearanyozni a nagy napját!"

 

Üdvözlettel,

Adri és Tomi

 

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat!

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, kattints az alábbi gombra.

 

 

 

 
Facebook megosztás