A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Esküvői koordináció | Bogi és Cselgő esküvőjén

Esküvői koordináció | Bogi és Cselgő esküvőjén

 

 

Tervezés és valóság

 

 

Az esküvőkre jellemző, hogy a pároknak mindent jó előre meg kell tervezni. :-)

 

Ez bizony azt jelenti, hogy nem csak a helyszín és az időpont kiválasztása történik meg jóval a tervezett esküvő előtt, de a szolgáltatók kiválasztása is.

 

 

Jellemzően az esküvő előtt fél-egy évvel minden párom lefoglalja nálam az esküvőjük időpontját az esküvői koordináció és/vagy szertartásvezetés kapcsán.

 

 

 

 

 Esküvői koordináció

 

 

 

 

Persze néha a Nagy Nap közeledtével realizálódik a párokban, hogy bár azt gondolták, hogy az esküvő forgatókönyvét és a részleteket például rábízhatják egy ismerős barátra, ez nem a legjobb verzió sok szempontból sem.

 

Ahhoz, hogy a pár az esküvőjén tényleg csak magukra, a vendégekre és az örömteli pillanatok megélésére figyelhessen, érdemes esküvői koordinátorra bízni az esküvő lebonyolítását.

 

 

 

 

 

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

Szabolcs és Bogi az esküvő előtt 1,5 hónappal realizálták, hogy bár kitűnő szervezők, az esküvőjükön szükségük van a koordinációra, és felkértek, hogy lássam el az esküvői koordinációs feladatokat.

 

 

Elmondásuk szerint nagy kő esett le a szívükről, amikor elvállaltam a koordinációt, mert akkor nyugodtak meg igazán, hogy egy tapasztalt szolgáltató kézben fogja tartani az összes fontos és részlet feladatot, és nem kell aggódniuk amiatt, hogy minden zökkenőmentesen és gördülékenyen menjen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Koordinációs feladatok

 

 

 

 

Így is történt. Nem csak a vendégekkel való kommunikáció  és műsorvezetés a feladatom esküvői koordinátorként.

 

Minden apró részletkérdésre figyelni kell és meg kell teremteni a háttérben is minden feltételt ahhoz, hogy az esküvő tökéletesen legyen lebonyolítva, az elképzelések szerint.

 

Ebben tudok én, mint esküvői koordinátor segíteni.

 

Akár magyar-angol nyelvű koordinációval és szertartásvezetéssel, ha arra van szükség nemzetközi esküvőkön.

 

Bogiék esküvőjén egyetlen furcsa tényező volt csupán....szertartásvezető nem voltam :-)

 

 

 

Esküvői koordináció és szertartásvezetés akár egyben, akár külön

 

 

 

 

Természetesen akár az esküvői koordinációt, akár a esküvői szertartásvezetést is külön szolgáltatásként lehet kezelni. De ahol igény van rá, ott szívesen vállalom mindkét feladatot, ahogy azt eddig is tettem számtalan esküvőn már. :-)

 

 

 

Keressetek bizalommal!

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

 

 

 

 

Facebook megosztás