A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Egyedülálló Esküvői Élmény - Az Esküvői Koordinátor és Szertartásvezető Szerepe

Egyedülálló Esküvői Élmény - Az Esküvői Koordinátor és Szertartásvezető Szerepe
 
 

Kedves Jegyesek!


Örömmel üdvözöllek Benneteket az esküvői varázslat világában!



Engedjétek meg, hogy bemutassam, hogyan válhat álomesküvőtök valóra velem, mint Esküvői Koordinátorral és Szertartásvezetővel.


És ami még fontosabb: a lebonyolítást angol nyelven is biztosítom számotokra igény esetén.

 

 

 

Zavartalan pillanatok a Nagy Napon

 

 

Én, mint esküvői koordinátor és szertartásvezető egyedi szolgáltatást nyújtok, amely lehetővé teszi számotokra, hogy a Nagy Napotok minden pillanatát zavartalanul élvezhessétek.

 

 

Esküvői koordináció

 



Esküvői Koordinátorként feladataim közé tartozik az esküvő teljes körű szervezése és koordinálása. Kezdve az első találkozótól egészen a Nagy Napig, én leszek a támaszotok.

Segítek  összeállítani az esküvő menetrendjét, és gondoskodom arról, hogy minden részlet a tervek szerint alakuljon.

 

 

Esküvői szertartásvezető

 

 



Esküvői Szertartásvezetőként pedig felelős vagyok az esküvői ceremónia vezetéséért. Úgy irányítom az eseményeket, hogy azok emlékezetes és érzelemben gazdag pillanatokká váljanak mind számotokra, mind pedig a vendégeitek számára.



A szertartásvezetés során a személyiségetek és a stílusotok alapján alakítom ki az esküvői szertartásotokat, úgy, hogy az teljesen egyedi és személyre szabott legyen.




Az előnye annak, hogy mindkét szerepet betöltöm, az, hogy egyetlen szakemberrel dolgoztok együtt, aki teljes mértékben átlátja és irányítja az egész esküvőtök menetét.

Ez megkönnyíti a kommunikációt és biztosítja, hogy minden gördülékenyen menjen.


 

 

Angol nyelvű esküvői koordinátor és szertartásvezető

 

 



Emellett az, hogy angolul is kommunikálok, lehetővé teszi számotokra, hogy külföldi vendégeket is meghívjatok az esküvőtökre, anélkül hogy problémát okozna a nyelvi akadály, Ők is élvezhetik az esküvőtök és az esküvői szertartásotok minden pillanatát.

 




Ha szeretnétek egyedülálló és emlékezetes esküvőt, amely minden részletében tükrözi a személyiségeteket,  keressetek bizalommal!


Szívesen segítek nektek az álomesküvő megvalósításában!

 

 

 

 

 

 

Facebook megosztás