A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Én a szertartásvezető

Én a szertartásvezető

Nem tudok elképzelni annál jobb dolgot, mint osztozni két szerelmes boldogságában. Számomra a minőségi szolgáltatás és a házasulandók a legfontosabbak.

“Megismerek két embert, akik megnyilnak elõttem, bizalmukba fogadnak, megkedvelem õket, és ez hatalmas
motiváció nekem “

 

Kratancsik Tünde vagyok, szertartásvezetõ.

 

Ez a hobbim is, mert mások boldogságában osztozni csodás tevékenység!

 

A család a magánéletemben és hivatásomban is elsõ helyen áll. Jogi végzettségem van, doktoranduszként a kutatási területem a szülő-gyermek közötti kapcsolattartás kérdése. Egy gyermek sorsa mindig megérinti a szívemet, így ahol tudok, segítek.

Innen is a motiváció, hogy a legboldogabb nap zavartalan és a szerelmesekhez leginkább illő levezénylésében is részt vállaljak. A szertartásvezetésben talán a legklasszabb és legkreatívabb folyamat, hogy a párral közösen alakítjuk ki a szertartás menetét. Éppen ezért nagyon fontosnak tartom a személyes szimpátiát a pár és közöttem, a közös beszélgetést. Arra bíztatok minden párt, hogy saját személyiségüket engedjék érvényesülni a szertartáskor is, mondják el elképzeléseiket, milyen szertartásra vágynak.

 

Milyen a jó szertartásvezető?


Úgy gondolom, hogy egy jó szertartásvezetõ legfontosabb ismérve, hogy szereti amit csinál. Fontos a szertartásvezetõ személyisége, kisugárzása, fontos, hogy rendelkezzen stilisztikai ismeretekkel, tehetséges elõadó legyen, legyen saját stílusa.


És mi a helyzet az õrültségekkel?

 

Vannak a klasszikus, a hagyományokra épülõ csodálatos szertartások. De nyugodtan fordulhattok hozzám elsõre "õrültségnek" tûnõ ötletekkel, kérésekkel, legyenek azok
formabontóak, viccesek, a hagyományostól teljesen eltérõek. Nagyon sokan éppen azért keresnek fel szertartásvezetõt, mert elképzelésük teljesen más, mint egy megszokott szertartás.
Lehet különleges helyszín, idõpont, blogomban olvashattok a megszokottól nagyon eltérõ szertartásokról, melyek éppen ettõl lettek életreszóló élmények.

 

Eltérõ vallások?

 

Sok problémát okoozhat egy szertartásnál, ha a pár különbözõ vallású, de nem akkor, ha felkerestek engem. Úgy alakítjuk, ki a szertartás menetét, olyan jellegzetes elemeket viszünk bele, ahol ötvözni tudjátok a hagyományokat.


Mi a helyzet a meleg párokkal?

 

Úgy gondolom, nem kell tabuként kezelni szerencsére ma már, ha valaki azonos nemû embert szeret. Egyre több meleg pár él a szertartásvezetés lehetõségével, ezáltal megvalósíthatják életük egyik legemlékezetesebb napját.

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 


Kétnyelvû esküvõ?

 

Ma már egyáltalán nem ritka, hogy két különbözõ nemzetiségû ember köt házasságot. Ilyenkor okozhat problémát a tágabb családi, baráti körben, hogy nem beszéli mindenki
a pár által beszélt mindkét nyelvet. Felsõfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem, ezért angol-magyar nyelven kétnyelvû esküvõk szertartásának lebonyolítását is vállalom.


Engedjétek szabadjára fantáziátokat. Tervezzünk meg együtt a Ti álomszertartásotokat :-)

Forduljatok hozzám bizalommal, várom megkereséseteket!

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

Facebook megosztás