A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Házassági fogadalom megerősítése szertartásvezetővel

Házassági fogadalom megerősítése szertartásvezetővel

A fogadalom megerősítés a kerek házassági évfordulókon, a szertartásvezető által levezetett olyan meghitt esemény, amikor a párok újra átélhetik  esküvői szertartásuk meghittségét. A házassági fogadalmat megerősítő szertartást a párok igényei szerint alakítom ki.

 

 

Egyedi esküvői szertartások

 

A szertartásvezető munkájának kapcsán elsőként mindenkinek az egyedi esküvői szertartásvezetés jut eszébe. Ilyenkor a párok egyedi igényeihez igazodva a szertartásvezető segíti a párokat elképzeléseik megvalósításában. Ha az anyakönyvvezető által vezetett hivatalos szertartást Ti is színesebbé, személyre szabottabbá szeretnétek tenni, vagy olyan időpontban, helyszínen szeretnétek az esküvői szertartást lebonyolítani, ahova az anyakönnyvvezetőnek nincs lehetősége kimenni, keressetek engem esküvői szertartásotok megvalósításához.

 

 

Szertartásvezető házassági évfordulóra

 

Egyre elterjedtebb ma már, hogy nem csupán az esküvői szertartások lebonyolításához hívnak szertartásvezetőt. Egy házaspár életében fontos és különleges dátumok a házassági évfordulók. Kedves szokás ezen évfordulókon meglepni egymást egy meghitt vacsorával, egy szép csokor virággal, egy együtt töltött hétvégével. És még különlegesebb ezen alkalomból megerősíteni házasságkötésetekkor tett fogadalmatokat.

 

 

Házassági fogadalom megerősítése

 

A fogadalom megerősítés egy szertartásvezető által levezetett olyan meghitt esemény, amikor a párok újra átélhetik esküvői szertartásuk meghittségét, és kifejezhetik egymás iránti elkötelezettségüket egy olyan szertartás keretein belül, ami csak róluk és csak nekik szól.

 

A fogadalom megerősítés szertartása az általatok kiválasztott időpontban és helyszínen történik. Olyan új élményt nyújt nektek, mely szintén életre szóló szép emlék marad, akár csak házasságkötésetek napja.

 

hazassagievfordulo

 

Kik és mikor választják a házassági fogadalom megerősítését szertartásvezetővel?

 

Sokan azért választják a fogadalom megerősítést kerek házassági évfordulójukra, mert ezzel a gesztussal szeretnék kifejezni a másik iránt érzéseiket, a másik fél megbecsülését. Vannak, akik házasságkötésükkör szerényebb szertartást engedhetnek meg magunknak, az évek múltával viszont a házassági évfordulójukon szeretnék nagyobb társasággal, vagy különleges helyen megünnepelni összetartozásukat, és ezért szeretnék fogadalmukat megerősíteni. Néhány kedvelt kerek évforduló (és azok elnevezései) a házassági fogadalom megerősítésére:

 

10. évforduló Rózsalakodalom
15. évforduló Üveglakodalomn
20. évforduló Porcelánlakodalom
25. évforduló Ezüstlakodalom
30. évforduló Gyöngylakodalom
35. évforduló Vászonlakodalom
40. évforduló Rubinlakodalom
45. évforduló Zafírlakodalom
50. évforduló Aranylakodalom
60. évforduló Gyémántlakodalom

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 


Házassági fogadalom megerősítés lebonyolítása szertartásvezetővel

 

Csak úgy, mint az esküvői szertartásvezetésnél, a fogadalom megerősítésnél is szeretem megismerni a párokat. Ilyenkor már rengetek közös élményük van, sokszor családjuk gyermekekkel bővült, és pontosan tudják miért szeretik még mindig, vagy talán még jobban egymást házasságkötésük óta. A párok olyan információkat, élményeket osztanak meg magukról, melyeket fontosnak tartanak. Ez alapján írom én meg az egyedi fogadalom megerősítő szöveget számukra. Kiválaszthatják mely időpontban, milyen helyszínen szeretnék fogadalmukat megerősíteni, minden az pár elképzelése alapján kerül kialakításra. A fogadalom megerősítés helyszíne lehet akár a saját házatok kertje, kedvenc éttermetek, vagy házasságkötésetek helyszíne, a választás csak rajtatok múlik.

 

Ha szeretnétek egy különleges eseménnyel felejthetetlenné tenni házassági évfordulótokat, keressetek bizalommal.

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

Facebook megosztás