A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

A szertartásvezető – Minden, amit tudni szeretnél az esküvői szertartásvezetésről

  A szertartásvezető – Minden, amit tudni szeretnél az esküvői szertartásvezetésről

 

 

Mikor érdemes szertartásvezetőt felkérned anyakönyvvezető helyett az esküvőd napján?

 

 

 

 


A szertartásvezető akkor a legjobb választás számotokra, ha fontos, hogy Ti magatok választhassátok ki a nektek legszimpatikusabb szertartásvezetőt, és nem szeretnétek elfogadni, hogy az esküvőtökön éppen az aznap dolgozó anyakönyvvezető adjon össze Benneteket.

 

 


Érdemes szertartásvezetőt választanotok, akkor is, ha számotokra fontos, hogy az esküvői szertartásotok személyes legyen, ha nem szeretnétek visszahallani a sablonos és mindenki által ismert szövegeket.

 

 


 Szertartásvezető ajánlott akkor is, ha igazán szép és profi előadóra bíznátok esküvői szertartásotok megvalósítását, aki egyedi és személyre szabott szöveget ír számotokra, és mindenre precízen figyel a szertartás körül annak érdekében, hogy az tökéletes legyen.

 

 


A szertartásvezető akkor is jó választás, ha nem akartok semmiről lemondani és kompromisszumokat kötni a szertartásotok kapcsán, és szabadon szeretnétek megválasztani esküvői szertartásotok helyszínét és időpontját. legyen akár az egy vasárnap, vagy egy munkaszüneti nap, a nap bármely órájában. A szertartásvezető igazodik az általatok választott helyszínhez és időponthoz a hét bármely napján.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szertartásvezető kratancsik tunde

 

 

 

 

 

A szertartásvezető közreműködésével lehetséges, hogy a hivatalos igen kimondása előtt vagy után valósítsátok meg álomszertartásotokat az esküvőtökön. Elegendő, ha a Nagy Napotok előtt vagy után, amikor ráértek  két tanúval  - előre egyeztetett időpontban – bemenjetek az önkormányzati hivatalba, és az anyakönyvvezető előtt pár perc alatt aláírjátok a szükséges papírokat ahhoz, hogy a házasságkötésetek jogilag is elismert legyen.

 



A szertartásvezető azoknak a pároknak ajánlott, akik az igen kimondását esküvőjükön egy igazán igényes minőségben kívánják megélni, amit a hivatalok többsége nem tud biztosítani hivatali keretek között.

 

 


Szertartásvezetés ára

 

 

 

 


Sokan azt gondolják, hogy esküvői szertartásvezetővel megtartott ceremónia drágább, mintha  azt anyakönyvvezetővel  tartják meg. Ez nem így van. Az anyakönyvvezetők által külső helyszínen tartott esküvői szertartásokért fizetni kell. Tehát, ha önkormányzati házasságkötő termén kívül szeretnétek tartani a szertartásotokat, akkor az átlagosan 70-150.000,- Ft-ba kerül, és semmilyen más extra szolgáltatást vagy figyelmet nem kaptok.



Szertartásvezető –Extrák

 

 

 


Ami igazán különleges, hogy én, szertartásvezetőként két nyelven is megvalósítom számotokra álomszertartásotokat. 

 

 

A magyar-angol nyelvű szertartásokra azoknak a pároknak van szükségük, akiknél a pár egyik tagja nem magyar nemzetiségű, vagy külföldön élnek, esetleg külföldön már össze is házasodtak, de Magyarországon is szeretnék megünnepelni esküvői szertartásukat családjukkal és barátaikkal, vagy azoknak a pároknak, akik esküvőjén külföldi vendégek is részt vesznek.

 

 

Amellett, hogy angolul is megvalósítható a szertartás levezetése, minden egyéb szolgáltatás is biztosítva van a személyes szertartástól a profi előadásmódig.

 

 

 

 

Házassági évfordulók - Fogadalom megújító szertartások

 

 

 

 

Különlegessé tennéd kerek házassági évfordulótokat? Meglepnéd  a párodat vagy szüleidet  egy gyönyörű fogadalom megerősítő szertartással kerek házassági évforduló alkalmával?

 

 

Szertartásvezetőként fogadalom megerősítő/megújító szertartásokat is lebonyolítok.

 

 

 

 

Ha szeretnél biztosra menni és garanciákat kapni arról, hogy a legjobb szertartásvezetőt választjátok, mindig olvassátok el a szertartásvezetőről írt visszajelzéseket.

 

 

 

 

Rólam mondták: itt azokat a véleményeket olvashatod, amit azok a párok mondtak rólam, akiknek én tartottam magyar, vagy akár magyar-angol nyelvű szertartásukat esküvőjükön.

 

 

 

Konkrét beszámolókról olvasnál szertartásaimról? Itt olvashatsz esküvői szertartásaimról.

 

 

Ha Fotókat néznél és akár inspirálódnál is, a galériában számtalan esküvői szertartásom csodálatos fotóit is megtekintheted.

 

 

Megnéznél velem egy interjút? Itt tekintheted meg azt a beszélgetést, melyet Holló Márta műsörvezető-szerkesztő készített velem.

 

 

További kérdésed van? Keress bizalommal!

 

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

Facebook megosztás