A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Esküvői szertartás a Horgász-tónál | Tamara&Attila

Esküvői szertartás a Horgász-tónál | Tamara&Attila

Tamara és Attila egy gyönyörű Horgász-tó mellett álmodták meg esküvői szertartásukat, melynek megvalósításához engem kértek fel szertartásvezetőnek. 

 

 

 

 

 

 

eskuvoiszertartastoparton

 

 

 

 

 

Egyedi készítésű kiegészítők, a kedves menyasszony, a talpraesett vőlegény és két gyönyörű gyermekük, továbbá az egyedi kéréseik garantálták, hogy egy személyre szabott esküvői szertartást bonyolítok le kérésükre Röjtökmuzsajon, a Horgász-tónál.

 

 

 

SZERTARTÁSVEZETŐKÉNT ELSŐDLEGES FELADATOMNAK TARTOM, HOGY A PÁR ELKÉPZELÉSEINEK ÉS KÉRÉSEINEK MEGFELELŐEN KERÜLJÖN LEBONYOLÍTÁSRA AZ ESKÜVŐI SZERTARTÁS.

 

 

 

 

Amikor Tamara és Attila megkeresett, elmondták, hogy szeretnének az átlagostól sokkal egyedibb szertartást esküvőjükön, vannak elképzeléseik, melyeket szeretnének, ha figyelembe vennék és megvalósítanánk az esküvői szertartásuk kapcsán.

 

 

Személyes találkozásunkkor elhozták kisfiúkat, a 6 éves Bendét is, akinek külön szerep jutott a szertartás lebonyolításakor. Bende az első pillanattól kezdve nagyon aranyos és nyitott volt, és meg is beszéltük egy pizza majszolása közben, hogy az esküvő napján, ha kérem, ő fogja hozzám odahozni a gyűrűket.

 

 

 

 

 

szertartasvezeteskulönlegesen

 

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

Tamara kedvessége, Attila határozott elképzelései segítettek abban, hogy olyan esküvői szertartást levezető szöveget írjak számukra, ami tényleg róluk szól, úgy, ahogy azt ők azt megálmodták.

 

 

Tamara és Attila darts-oznak. Elmesélték, hogy hazai versenyeken is részt vettek már nagy sikerekkel. Így nem volt kérdés számomra, hogy az erre való utalás a szertartás során is meg fog jelenni.

 

 

 

 

 

 

 

eskuvoszertartaskratancsiktunde

 

 

 

 

 

A végeredmény egy olyan egyedi esküvő szertartás volt, mely a pár egyéniségéhez igazodott, és megvalósította elképzeléseiket.

 

Köszönöm a bizalmat, és hogy részese lehettem életetek nagy napjának!

 

Tamara és Attila véleménye az esküvői szertartásról:

 

 

"Kedves Tünde!

 
Örülünk, hogy Téged választottunk,mert így tényleg olyan szertartásunk volt,amilyet elképzeltünk. Köszönjük, hogy elfogadtad egyedi ötleteinket és tapasztalatoddal kiegészítetted őket. A ceremónia nagyon jó hangulatúra sikerült. Kedves,személyre szabott soraid által teljesen magunkénak éreztük és bátran ajánljuk mindenkinek! :-)"
 
 
 
Török Tamara és Gáncs Attila
 
 
 
 
Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat.
 
 
 
 
 
 
szertartasmakent

 

szertartasszabadban

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsik

 

 

 

 

"Kedves Tünde!

Örülünk, hogy Téged választottunk,mert így tényleg olyan szertartásunk volt,amilyet elképzeltünk. Köszönjük, hogy elfogadtad egyedi ötleteinket és tapasztalatoddal kiegészítetted őket. A ceremónia nagyon jó hangulatúra sikerült. Kedves,személyre szabott soraid által teljesen magunkénak éreztük és bátran ajánlunk mindenkinek! " 

 

Török Tamara és Gáncs Attila

 

 Az esküvői szertartásról további képeket tekinthetsz meg a Tamara és Attila esküvői szertartása galériában. :-)

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat.

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

 

 

Facebook megosztás