A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Nemzetközi esküvői szertartás a Duna-parton | Anastasia&István

Nemzetközi esküvői szertartás a Duna-parton | Anastasia&István

 

 

Különleges kétnyelvű szertartást vezettem szeptemberben Verőcén, a Dunap-parton.

 

Anastasia ukrán nemzetiségű, István a vőlegény pedig magyar.

 

Hozzám, kétnyelvű szertartásvezetőhöz fordultak azért, hogy esküvőjükön magyar-angol nyelven lebonyolítsam szertartásukat.

 

A magyar vendégek mellett a legtöbb meghívott külföldről érkezett, főleg Ukrajnából és Angliából.

 

A szertartásra Verőcén a Camelot Hotelben került megrendezésre.

 

 

 

Kétnyelvű szertartásvezetőként gyakran találkozom azzal a kihívással, hogy személyes találkozás nélkül kell a párokkal a kapcsolatot kialakítanom, és megismernem őket.

 

 

 

 

 

ketnyelvuszertartasnemzetkozieskuvo

 

 

 

A kétnyelvű esküvői szertartás lebonyolításához rengeteg információra van szükségem. Rá kell éreznem a pár egyéniségére, ki kell alakítanom velük a bizalmat személyes találkozások nélkül is.

 

 

Így volt ez Anastasia és István esetében is.

 

 

A párral személyesen nem tudtunk találkozni, mivel Angliában élnek, ezért a jól bevált "facetime" alkalmazást hívtuk segítségül és így beszélgettünk. A pontosításokat mindig emailben fixáltuk le, és a végeredmény pont olyan lett, ahogy a pár megálmodta.

 

 

Az eltérő szokásokat és kultúrákat különösen szem előtt kell tartani akkor, amikor kétnyelvű szertartásvezetésre készülök. A nemzetközi esküvők mindig különlegesek, természetesen a szertartás tekintetében is.

 

 

 

 

Az esküvő napján az időjárás picit hidegebbre fordult, és az eső is eleredt, ezért a szertartás helyszínét az eredetitől eltérően egy fedett külső teraszon képzeltük el.

 

 

Szertartásvezetőként  feladatom, hogy az esküvő helyszínén rugalmasan alkalmazkodjak a kialakult helyzetekhez, tapasztalatommal a lehető legjobbat hozzam ki a helyszínen az esküvői  szertartásból.

 

 

 

 

ketnyelvuszertartasvezeto

 

 

 

A szertartás tervezett kezdőidőpontja 16:30 óra volt, mikorra  az eső már nem esett. A vőlegény nagyon szerette volna, ha minden úgy történik a nagy napon ahogy kedvese elképzelte, ezért hozzám fordult tanácsért, hogy  az utolsó pillanatban mit tegyünk, hiszen tudta, hogy a menyasszony eredetileg a Duna-part közvetlen közelében az arra kialakított helyen szerette volna, ha a szertartás lebonyolódik.

 

Szertartásvezetőként van időm arra, hogy a pár minden kérését figyelembe vegyem, nem vagyok időhöz kötve, mint az anyakönyvvezető.

 

 

 

Így történhetett, hogy a menyasszonyt, aki a hotelban várakozott arra, hogy kivonuljon, informáltuk az aktuális időjárásról, aminek ő nagyon örült és kérte, hogy eredeti elképzelése szerint a Duna-parton tartsuk meg a szertartást.

 

A vendégek ugyan már a teraszon ültek és elő volt készítve minden, mi rugalmasan és gyorsan megoldottuk a helyzetet, és úgy gondolom a legjobb döntés volt ezt meglépni, hiszen egy fantasztikus környezetben a menyasszony vágya szerint közvetlenül a parton lett végül megtartva a szertartás.

 

 

 

 

nemzetkoziszeretartasvezetesketnyelven

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

Örülök, hogy ezt a különleges kétnyelvű szertartást levezethettem, fantasztikus és különleges embereket ismerhettem meg.

 

 

Ezúton is sok boldogságot kívánok a párnak!

 

"Nagyon köszönjük a csodálatos szertartást. Köszönjük, hogy minden egyéni igényünket megvalósítottál, és a nagy távolságból is rugalmasan megoldottad a kapcsolattartást. Az esküvői szertartásunk pont olyan volt, amilyet megálmodtunk. Minden külföldi és magyar vendég emlegeti a csodás szertartást. Külön köszönjük, hogy mindent megtettél, hogy a maximumot kihozzuk a szertartásunkból, és a helyszínen minden felmerülő nehézséget elrendeztél helyettünk, és kezedbe vetted a szervezést, melynek köszönhetően az utolsó pillanatban közreműködéseddel megvalósulhatott, hogy a Duna-parton legyen a szertartásunk. Mindenkinek ajánlunk, aki profi kétnyelvű szertartásvezetést szeretne esküvőjén. Köszönjük!" Anastasia&István

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt kétnyelvű szertartásotokat.

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

Az esküvői szertartásról további képeket tekinthettek meg a Anastasia és István kétnyelvű szertartása galériában.

 

Facebook megosztás