A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Esküvői szertartás a Dunán | Ildi & Peti

Esküvői szertartás a Dunán | Ildi & Peti

 

 

 

Ildikó és Peti esküvőjük előtt 10 hónappal kerestek meg, és egy finom smoothie mellett mondta el Ildikó milyen elképzeléseik vannak a szertartással kapcsolatban.


Szertartásvezetőt azért szerettek volna, hogy igazán személyessé tegyék esküvőjüket, nem szerették volna, ha egy már sokszor hallott szövegkörnyezetben kerül lebonyolításra esküvői szertartásuk.

 

 

A szertartásvezetés menetéről, a szertartásvezető szerepéről még nem volt pontos ismeretük, interneten találtak a weboldalamra és lettem szimpatikus számukra.

 

A személyes beszélgetés végén Ildikó fel is kért, hogy legyek a szertartásvezetőjük.

 

A közös munka eredménye egy hangulatos vízparti esküvői szertartás lett. A Duna partján egy kis stégen került lebonyolításra Ildikó és Peti esküvői szertartása.

 

 

 

 

alomszertartasesküviszertartasvezetes

 

 

 

 

 

Aznap egy picit szelesebb volt az idő, ami bizony a vízen ringó stég esetében kis nehézséget okozott, de megoldottuk rugalmasan ezt a helyzetet is. Mivel elesni semmiképpen sem szerettünk volna :-), ezért csak a hivatalos résznél, a gyűrűhúzásnál és a fogadalomtételnél állt a pár és én is.

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezeteskratancsiktunde

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

Döntésünk helyesnek bizonyult, mert  meglepetésként még egy hajó is érkezett a szertartás idején a stégünkhöz, ahonnan lufikat engedtek el a pár tiszteletére,  természetesen jó kis hullámok kíséretében. :-)

 

A vendégek a stégen nem fértek volna el, ezért gondoskodtunk a profi kihangosításról, és ők a Duna partjáról figyelték a meghitt perceket, majd az ott lévő hangulatos étteremben folytatódott az ünneplés.

 

Az élmények még az esküvő után is folytatódtak, mert Ildikóék másnap  már el is indultak nászútjukra egy csodálatos távoli szigetre.

 

 

 

 

eskuvoiszertartasszertartasvezetovel

 

 

 

Köszönöm Ildikónak és Petinek a bizalmukat!

 

Ezúton is sok boldogságot kívánok!

 

Ildikó és Peti írták rólam:

 

"Kedves Tünde! Nagyon meg voltunk elégedve a szertartással, nagyon szép volt és összeszedett!
Azóta voltunk egy esküvőn, és ott még inkább éreztem, hogy mennyire jól választottunk szertartásvezetőt személyedben.:-) A mi szertartásunk Veled, sokkal jobban volt felépítve, különleges volt és elég megható is :-) Köszönjük, hogy megvalósítottad azt, amire vágytunk!"

 

 

Forduljatok hozzám bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat! :-)

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

 

 Az esküvői szertartásról további képeket tekinthetsz meg a Ildikó és Peti esküvői szertartása galériában. :-)

Facebook megosztás