A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Tündi és Manish kétnyelvű esküvői szertartása a Hajósi Barokk Kastélyban

Tündi és Manish kétnyelvű esküvői szertartása a Hajósi Barokk Kastélyban

 

 

Tündi Magyarországon, Manish Mauritiuson született. Eltérő kultúrákban nevelkedtek, az élet mégis úgy rendezte, hogy ma egy párt alkotva Svédországban élnek.

 

A szerelemben nincsenek akadályok, szokták mondani. Az ő példájuk is ezt bizonyítja. :-)

 

 

 

 

 

ketnyelvueskuvoiszertartaskratancsiktunde

 

 

Egymás szokásainak, kultúrájának tisztelete nagyon fontos számukra. Ezért eskvői szertartásukat indiai hagyományok szerint és a magyar házasságkötés szokásai szerint is megtartották.

 

 

 

 

ketnyelvueskuvoiszertartaskratancsiktundeeskuvoiszertartasvezeto

 

 

 

 

Tündi mikor megkeresett, elmondta, hogy mindenképpen kétnyelvű szertartásvezetést szeretnének, mert a magyarországi esküvői szertartáson is jelen lesz minden családtag és vendég.

 

Esküvői szertartásuk napjára azonban felkért már egy kedves pár, hogy budapesti esküvői szertartásukat 17:00 órakor tartsam meg a Kopaszi-gáton.

 

Tündinek el is mondtam, hogy számomra nagyon fontos, hogy mindig időben érkezzem a szertartásra, és maximálisan a párra figyeljek, ezért nem szoktam egy nap több esküvői szertartást vállalni.

 

Tündiék a Hajósi Barokk Kastélyban álmodták meg szertartásukat, mely távolságát tekintve is messze van. Ők azonban nagyon szerették volna, ha megvalósítom szertartásukat , ezért felajánlottam nekik, hogy amennyiben a szertartás kezdő időpontját 13 órára átteszik, akkor nagyon szívesen elvállalom, hogy én legyek a szertartásvezetőjük. És így is lett... :-)

 

 

 

 

ketnyelvueskuvoiszertartasvezetokratancsiktundealomszertartas

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

Jó érzés, amikor ilyen nagy bizalmat szavaznak személyemnek, és engem szeretnének szertartásvezetőnek. Nagyon jólesett ez a felkérés, és én is nagyon nagy szeretettel készültem Tündi és Manish esküvői szertartására.

 

 

 

 

 

ketnyelvueskuvoiszertartaskratancsiktundealomszertartas

 

 

 

Mivel Tündiék Svédországban élnek, ezért az esküvői szertartás előtt nem találkoztunk személyesen, viszont a beszélgetés és email-es egyeztetés során kapott benyomás és információ alapján könnyen összeállt a fejemben milyen szertartást levezető szöveget írjak Tündinek és Manishnek.

 

A bizalom Tünde részéről határtalan volt, mert telejsen rám bízta azt, számára is meglepetés volt az esküvői szertartás szövege...

 

 

 

 

 

kulonlegesszertartasketnyelvenalomszertartaseksuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

Hatalmas öröm volt számomra Tündi és Manish pozitív visszajelzése, a hely káprázatos hangulata, a vendégek nyitottsága.

 

Esküvői szertartásuk, és Tündi kedvessége nekem is életre szóló élmény marad.

 

Tündi írta rólam:

 

"Köszönöm a munkádat! Mindenkinek csak ajánlani tudlak! Az esküvőszervezés egy csomó izgalommal és stresszel jár,nagy segítség volt, hogy az esküvői szertartás miatt egyáltalán nem kellett aggódnunk! Kedvességeddel és ötleteiddel csodálatossá tetted a ceremóniát! Sok sikert a jövőben és még nagyon nagyon sok esküvőt kívánok!"

 

Tóth Tünde és Manish Deepchand

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt kétnyelvű szertartásotokat.

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

Az esküvői szertartásról további képeket tekinthettek meg a Tündi és Manish kétnyelvű esküvői szertartása galériában

Facebook megosztás