A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Eszti és Norbi esküvői szertartása a Bálint Boráriumban

Eszti és Norbi esküvői szertartása a Bálint Boráriumban

 

 

Eszti és Norbi három éve egy házibuliban ismerkedtek meg... majd az első közös nyaralásukon, Horvátországban sor került a lánykérésre is....:-)

 

 

 

esküvoiszertartaskratancsiktunde

 

 

 

 

Amikor először személyesen találkoztam a párral egy kis pizzériában, azonnal világossá vált számomra, hogy Eszti az a menyasszony, aki pontosan tudja mit és hogyan szeretne.

 

 

A szertartásvezető egyik legfontosabb feladata, hogy a pár minden igényének és kérésének eleget tegyen

 

 

 

 

esküvoiszertartasvezetokratancsiktundehazassagkotes

 

 

 

 

Az első benyomás, a kölcsönös szimpátia nagyon fontos a pár és köztem. 

 

 

 

 

hazassagkotesszertartasvezeteskratancsiktunde

 

 

 

 

Hiszem, hogy azok a párok találnak meg felkérésükkel, akikkel meg van a kölcsönös egymásra hangolódás, és már a szertartásvezető keresésekor sem véletlen, hogy éppen  engem találnak meg...

 

 

 

 

kratancsiktundeeskuvoiszertartasvezetoalomszertartas

 

 

 

 

Esztiéknél sem lehetett ez másként, mer visszajelzésként a találkozás után ezt a levelet kaptam tőlük:

 

"Szia Tünde! Nagyon vártuk az első találkozást, be kell, hogy valljam én nagyon izgultam, mert nem minden ember társaságában tudok egyből feloldódni, és mivel a szertartás a legfontosabb számunkra, így reméltem, hogy Veled sikerül egyből megtalálni a közös hangot. Bár volt egy megérzésem, hogy nem lesz gond, ezért is jöttünk már úgy a megbeszélésre, hogy Téged szeretnénk szertartásvezetőnknek. Minden várakozásomat sikerült felülmúlnod, és Norbit is sikerült elvarázsolnod, izgatottan várjuk a közös munkát!"

 

 

 

 

 

eskuvoalomszertartasszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

 

Ha meg van a közös szimpátia és egymásra hangolódás, a szertartásvezető már pontosan tudja, hogy az adott pár esküvői szertartását miként valósítsa meg

 

 

 

Eszti és Norbi nagy napját természetesen még megelőzték egyeztetések, sőt volt olyan kérdés, amiben  néhány nappal az esküvő előtt döntöttek. 

 

 

Én, a szertartásvezető rugalmasan alkalmazkodom a párok igényeihez.

 

 

 

Az szertartás napján nagyon szép idő volt, és minden úgy alakulhatott, ahogy azt elképzelték. A szertartásra a pázmándi Bálint Boráriumban került sor. 

 

 

 

 

 

kratancsiktundeeskuvoiszertartasvezetoanyakönyvvezeto

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

Eszti és Norbi  házasságkötése számomra is nagyon kedves emlék marad. Ezúton is gratulálok!

 

"Kedves Tünde! Nagyon szépen köszönjük a munkádat, a szertartás pontosan olyan volt, amilyennek megálmodtuk. ❤Mindenki csak áradozott, hogy ilyen gyönyörű és megható szertartásban még nem volt része. A párommal nagyon izgultunk, de kedves mosolyoddal, amely azt üzente hogy minden rendben lesz, sikerült megnyugtatnod minket és onnantól csak egymásra és szeretteinkre koncentráltunk. Ez segített abban, hogy végül végigálltuk a szertartást, észre sem vettük hogy nem ültünk le, pedig mi kértük a székeket xD Minden kívánságunkat figyelembe vetted, mi pedig igyekeztünk megfogadni a tanácsokat. Nagyon hálásak vagyunk, hogy hozzájárultál életünk legszebb napjához!"

 

Eszti és Norbi

 
 

 

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat.

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

 

Az esküvői szertartásról további képeket tekinthettek meg az Eszti és Norbi esküvői szertartása  galériában.

Facebook megosztás