A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Ági és Tamás esküvői szertartása a Kopaszi-gáton

Ági és Tamás esküvői szertartása a Kopaszi-gáton

 

Ági és Tamás több, mint négy éve találkoztak egy gyerekeknek szervezett rendezvényen, ahol mindketten önkéntesen segítettek.

 

 

Hasonló a hasonlót keresi, szokták mondani....

 

 

 

Ági és Tomi mindketten fantasztikus emberek. Különleges értékrendjükkel, egymás iránti megbecsülésükkel azonnal kivételes benyomást tettek rám.

 

 

 

eskuvoszertartasvezetőkratancsiktunde

 

 

 

 

Esküvői szertartásukat a Kopaszi-gáton, a Port11 Rendezvényházban tartották. Hangulatos helyszínen, kissé szeles időben érkezett el a házasságkötésük napja.

 

 

 

 

egyedieskuvoiszertartaskratancsiktunde

 

 

 

 

 

Ági gyönyörű volt, Tomi rendkívül összeszedett, és egy meghitt mégis kellemesen elegáns és könnyed esküvői szertartást vezethettem le számukra.

 

 

 

 

 

kratancsiktundeeskuvoiszertartas

 

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

Véleményem szerint a hely hangulata, Ági menyasszonyi ruhája, a dekoráció, és természetesen az esküvői szertartás, mind a pár egyéniségét és stílusát tükrözte, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy igazán emlékezetes és örömteli eseményként gondoljanak esküvőjük napjára egész életükben.

 

Megtisztelő volt házasságkötésüket lebonyolítani. 

 

Köszönöm a bizalmat! Ezúton is nagyon sok boldogságot kívánok!

 

"Kedves Tünde!

Amikor elkezdtük tervezni az esküvőnket, egy dologban biztosak voltunk: nem akarunk futószalagon érkező szertartást. Amit tegnap Veled átéltünk, az tökéletesen olyan volt, mint amit megálmodtunk magunknak, rólunk szólt és nagyon érzelmes és bensőséges volt! Köszönjük, hogy a szertartás alatt is volt felénk egy-egy kedves és biztató pillantásod, amitől picit megnyugodtunk. A visszajelzések alapján is tudjuk, hogy a legjobb döntés volt Téged választani, a családunk, barátaink szerint is különleges volt a szertartásunk, amilyet még sosem láttak! Neked annyira kedves és megnyugtató kisugárzásod van ami sokat segített! Szerintünk tökéletes volt minden, azokkal az apróságokkal együtt, mint például hogy apu rossz irányból vezetett be :-) Jó, hogy Te voltál velünk! 

Nagyon köszönjük Neked, hogy részese voltál a nagy napunknak, hogy megbízhatóan és minket biztatva velünk voltál!"

Szeretettel, Ági & Tamás 

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat.

 

Az esküvői szertartásról további képeket tekinthettek meg az Ági és Tamás esküvői szertartása  galériában.

Facebook megosztás