A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Anita és Béla esküvői szertartása Székesfehérváron, a Novotelben

Anita és Béla esküvői szertartása Székesfehérváron, a Novotelben

 

Anita és Béla 19 éve egy párt alkottak már, amikor  úgy döntöttek összeházasodnak.

 

Eredetileg az volt a tervük, hogy nagy napjukon anyakönyvvezető vezesse le esküvői szertartásukat, azonban az esküvő előtt 8 hónappal már nem kaptak az önkormányzatnál számukra is megfelelő időpontot a házasságkötésre. 

 

 

 

 

eskuvoiszertartasszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

 

Anita, ahogy elmesélte nekem, nagyon megijedt, hiszen minden le volt szervezve már, nem is gondolta, hogy az esküvői előtt ennyi idővel problémát fog okozni a házasságkötési ceremónia időpontja, ami köré szerveztek meg mindent.

 

 

 

 

 

 

 

szertartasvezetoeskuvoiceremoniavezeto

 

 

MINDEN OKKAL TÖRTÉNIK...

 

 

 

Esküvőjük helyszínén, a Novotel Székesfehérvárban engem ajánlottak a párnak, így találtak rám.

 

Személyesen találkoztunk, és egy tea mellett  elmondták elképzeléseiket az esküvői szertartásról.

 

 

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktundeeskuvoceremonia

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

Nagyon kedves párt ismertem meg bennük, és a későbbi egyeztetések során megosztották velem, hogy kisbabát várnak, így az esküvő napján már nagy pocakkal mondta ki a "boldogító igent" Anita. :-)

 

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktundehazassagkotes

 

 

 

 

Gyönyörű időnk volt, így a hotel kertjében kerülhetett megrendezésre az esküvői szertartás. A hotel személyzete nagyon profi volt, és kedves.

 

Elrendezték a vendégek számára a székeket, viszont a gyakorlati tapasztalatom azonnal megszólalt bennem, és kérésemre a székeket, melyek véleményem szerint nagyon távol voltak elhelyezve, közelebb pakolták még a szertartás előtt. Így sokkal bensőségesebb volt a hangulat, hiszen ez  mégis egy meghitt családi esemény.

 

 

 

 

 

 

eskuvohotelbeneskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

 Nekem, szertartásvezetőnek nem "csak" az a feladatom, hogy az esküvői szertartás tökéletesen legyen levezetve.

 

 

 

SZERTARTÁSVEZETŐKÉNT FIGYELEK A RÉSZLETEKRE, SEGÍTEK KIALAKÍTANI A TÖKÉLETES HANGULATOT

 

VÉLEMÉNYEMMEL, JAVASLATAIMMAL  A HELYSZÍNEN IS SEGÍTEM A PÁROKAT

 

 

 

Csodálatos párt ismertem meg Anita és Béla személyében.

 

Nagyon sok boldogságot és örömet kívánok nekik ezúton is!

 

 

 

"Amikor 2017. októberében eldöntöttük, hogy hivatalosan is összekötjük az életünket, akkor még nem sejtettük, hogy 2018. januárjában már nem kaphatunk időpontot a székesferhérvári Önkormányzatnál. Az időpont ugyanis, amit kiválasztottunk (2018. 08. 18.) annyira népszerű volt, hogy egyetlen egy lehetőséget ajánlottak fel nekünk : de 11 óra. Picit kétségbe estem, hiszen a vidéki vendégek még oda sem értek volna ráadásul a vacsora este 19 órára volt tervezve a Novotel hotelben.

Utólag bebizonyosodott, hogy minden okkal történik, hiszen a Hotelből egyből téged ajánlottak. Már az első benyomás is nagyon pozitív volt mindkettőnknek, amikor személyesen vázoltuk, hogy mi is lenne a mi elképzelésünk és hogyan segíted te ezt a szakmai hozzáértéseddel és tapasztalatoddal. Ahogy közeledett az esküvő kicsit aggódtam, hogy a fogadalmat el tudom-e majd mondani annyi ember előtt tévesztés nélkül, de hamar megnyugtattál, hogy a mi napunkon nekünk kell jól érezni magunkat és nyugodtan olvassuk fel, mert ugyanaz a hatás. És igazad volt. Az utolsó telefonos egyeztetés után pedig teljesen megnyugodtunk, úgyhogy, amikor ott voltunk a nagy napon már semmi félsz nem volt bennünk, mert már a jelenléted is akkora nyugalmat árasztott, hogy tudtuk semmi probléma nem lehet.

Még arra is figyeltél, hogy az összes vendég tökéletesen hallja a szertartást, ezért a székeket is közelebb hozattuk. A beszéd, amit a mi gondolataink alapján összefűztél az tökéletesre és nagyon meghatóra sikerült. A vers a végén pedig egyszerűen szavakkal kifejezhetetlen, még az a szerencse, hogy egyszer még az esküvő előtt felolvastad nekem, mert ott sírtam volna végig. Egyszóval az, hogy a vendégek kivétel nélkül jól érezték magukat és azt mondták, hogy ilyen szartartáson még nem voltak az elmond mindent. Ugyanígy csinálnánk most is, semmit nem bántunk meg és szerencse, hogy nem tudtunk az Önkormányzatnál összeházasodni. Mindenkinek ilyen személyre szabott, csodálatos esküvőt kívánok. Köszönjük neked!"

Anita és Béla

 

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat.

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

Az esküvői szertartásról további képeket tekinthettek meg az Anita és Béla esküvői szertartása  galériában.

Facebook megosztás