A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Lilla és Robi esküvői szertartása Győrben, az Achilles Parkban

Lilla és Robi esküvői szertartása Győrben, az Achilles Parkban

 

Lilla és Robi 10 éve ismerkedtek meg az orvosi egyetemen. 

 

 

 

Amikor megkerestek, hogy szertartásvezetőként közreműködjek a nagy napjukon, az elsődleges prioritás számukra a személyes hangvételű, egyedi szertartás megvalósítása volt. 

 

 

 

Szertartásvezetőként különös hangsúlyt fektetek arra, hogy a párokat megismerjem

 

 

Egy újabb nagyon  kedves párnak lehettem a szertartásvezetője. :-)

 

 

 

 

 

atiszertartásvezetotok

 

 

 

Lilla déli mentalitása, már az első beszélgetésünk alkalmával nagyon szimpatikussá vált. Ő az a típusú ember, aki mindenkinek integet a buszról, és még egy ACDC számra is mer lassúzni egy koncert kellős közepén. :-)

 

Robi egy nagyon kiegyensúlyozott, gondoskodó férfi, ami nagyon nagy érték mind a magánéletükben, mind a hivatásában.

 

 

 

 

szertartasvezetokratancsiktundeeskuvo

 

 

 

 

 

Robi egy utazás során, Rómában kérte meg Lilla kezét. A Forum Romanumnál erős szél fújt akkor este..., de ahogy mesélték, már a kapcsolatuk elején is állandó kísérőjük volt találkozásaikkor a viharos időjárás.

 

így már csak mosolyogtunk az esküvő napja előtt, hogy vajon az esküvői szertartás alatt milyen idő lesz.... ?

 

 

 

 

 

szertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

Szerencsére a nagy napon csodálatos napsütésben volt részünk, így megtört a "jég", Lilla és Robi a Győr melletti Achilles Parkban minden zavaró időjárási tényező nélkül mondhatta ki a boldogító igent. :-)

 

Nagyon köszönöm Lilla és Robi bizalmát, örülök, hogy megismerhettem két értékes embert, és részese lehettem életük egyik legboldogabb napjának. :-)

 

 

 

"Kedves Tünde! Nagyon jól éreztük magunkat a szertartás alatt. A visszajelzések is nagyon jók voltak. Mindenki el volt ragadtatva a szertartás egyediségétől.  Nagyon köszönjük neked!! Sikerült egy nemcsak számunkra, de csalàdunk ès baràtaink számára is felejthetelen szertartàst megvalósítanod. Bevallom csalàdom , anyukàm ès a Robi szülei nem èrtettèk mièrt szertnèk szerzartàsvezetőt ès mièrt nem jó nekünk a kièrkező anyakönyvvezető. Sőt, sajnos a szertartás előtt Pécsen tartott hivatalos hàzassàgkötès egy picit rossz szàjìzzel is vègződött. Egyáltalán nem volt jó légkör, ezért rosszul éreztük magunkat, nem számítottunk arra, hogy ennyire rosszul fog az sikerülni. 

Na de mindegy is! A lènyeg hogy egy olyan jól összekomponàlt szöveg ès szertartàsban lehetett általad részünk, ami szìvhez szólt, mindkèt csalàd meghatódott. Rólunk szólt. Emellett pont ezèrt vicces is volt. A vendègsereg nem feszengett, végig ők is jól érezték magukat. A csodálatos szertartás megalapozta a kèsőbbi felszabadult jó hangulatot, és engem is nagyon magàval ragadott.  Azt sajnàlom csak, hogy a szertartás után, miután a munkád véget ért elmentèl, és vendégként nem tudtál maradni a szertartás után, jó lett volna együtt mulatni.  Köszönünk mindent! Nagyon hálásak vagyunk a fantasztikus munkádért."

Lilla és Robi
 
 
 
 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat.

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

Az esküvői szertartásról további képeket tekinthettek meg az Lilla és Robi esküvői szertartása a győri Achilles Parkban  galériában.

 

 

 

 

 

Facebook megosztás