A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Kornélia és Gábor esküvői szertartása a Café Ponyvaregényben

Kornélia és Gábor esküvői szertartása a Café Ponyvaregényben

 

 

Kornélia a weboldalamon keresztül talált rám, és néhány nappal később már egy budapesti kávézóban beszélgettünk az esküvőjükről és elképzeléseikről. 

 

A polgári szertartásukat különlegessé szerették volna tenni kedvesével, ezért keresett meg engem, hogy szertartásvezetőként valósítsam meg ezt számukra.

 

 

 

 

 

 

polgariszertartaskratancsiktunde

 

 

 

 

Párjával, Gáborral 4 éve ismerkedtek meg, és a munkahelyi kapcsolatból végül szerelem lett. :-)

 

Az esküvői helyszínre nem véletlenül esett a választásuk, hiszen első randijuk is éppen a nagy nap helyszínén, a Café Ponyvaregényben volt a Kopaszi-gáton.

 

 

 

 

 

 

 

polgariszertartaskratancsiktundeszertartasvezeto

 

 

 

 

 

Az esküvői tervezgetéskor már közös gyermeküknek is örülhettek, nagyon elfoglaltak voltak, így biztos voltam benne, hogy Kornéliának nagy segítséget tudok nyújtani az esküvői szertartásuk kapcsán.

 

 

Így is történt, a menyasszony teljes bizalmat szavazott nekem. Az utolsó egyeztetésnél, annyira el volt ragadtatva a szertartás tervezetétől, hogy azt mondta, ő annyira biztos benne, hogy ez párjának is tetszene, hogy a vőlegénynek legyen a szertartás meglepetés. :-)

 

 

 

Esküvői szertartásvezetőként alkalmazkodom a váratlan helyzetekhez is

 

 

  

 

polgariszertartaskratancsiktunde

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

Esküvőjük napján csodálatos idő volt, Bár egy futóverseny okán történt útlezárás miatt az örömszülők késve érkeztek meg az esküvő helyszínére, Kornéliát megnyugtattam, hogy ne aggódjon, csak akkor kezdjük el a szertartást, ha mindenki ott van, aki fontos. 

 

 

 

Szertartásvezetőként fontosnak tartom, hogy maximális figyelmet fordítsak a párokra

 

 

 

Az egyik kiemelkedő pozitívum az anyakönyvvezetővel tartott polgári szertartásokkal szemben, ha szertartásvezető valósítja meg az esketést az esküvő napján, hogy maximális figyelmet kap a pár. Az anyakönyvvezetőknek nincs idejük, és nem is feladatuk a párokkal kialakítani a személyes kapcsolatot, megismerni őket, és bizony köti őket a beütemezett esküvők kezdő időpontja is, sietniük kell egyik helyszínről a másikra. Egy váratlan helyzetben,  nem biztos, hogy megoldást tudnak találni egy-egy felmerülő problémára. 

 

 

 

 

 

 

polgariszertartaskratanyiktundeeskuvoiszertartasvezeto

 

 

 

Sok párom visszajelzése alapján elmondhatom, hogy nagyon sokat jelent a házasságkötés előtt állóknak, hogy megismerjük egymást az esküvői  szertartás előtt. A szertartásvezető és a pár között így kialakul a bizalom, és sokszor egy megnyugtató mosoly részemről hatalmas segítséget nyújt nekik a nagy nap során.

 

 

Kornéliák esküvőjére végül az örömszülők is megérkeztek, minden a helyére került, a menyasszony is megnyugodott, az esküvői szertartása  jó hangulatban úgy valósulhatott meg, ahogy azt ők megálmodták. :-)

 

Örülök, hogy segíthettem őket, és részese lehettem életük fontos napjának.

 

Ezúton is sok boldogságot kívánok!

 

 

“Kedves Tünde! Ezúton szeretnénk megköszönni a munkádat. Nagyon örülünk, hogy megismertünk és Téged kértünk fel szertartásvezetőnek. Az esküvői szertartásunk pont olyan volt, mint amilyennek szerettük volna, kedves, könnyed, meghitt és személyes. Jó döntés volt, hogy Gábornak teljes meglepetés volt a szertartás szövege. A szöveg egyébként nagyon jól sikerült, az egész szertartás hangulata pont olyan volt, mint amilyennek szerettük volna. Minden vendégünk azt mondta utána, hogy nagyon személyes és megható volt és ezt mi is így éreztük. Semmi nem volt eltúlozva, nem volt túl "csöpögős" de nem is volt elnagyolt, szóval pont jó. Örülünk, hogy Téged választottunk.  “ Kornélia és Gábor

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat.

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

Az esküvői szertartásról további képeket tekinthettek meg az Kornélia és Gábor esküvői szertartása  galériában.

Facebook megosztás