A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Edina és János esküvői szertartása a nógrádi Fenyvespark Rendezvényközpontban

Edina és János esküvői szertartása a nógrádi Fenyvespark Rendezvényközpontban

Edina és János hat évvel ezelőtt találkoztak először és végigtáncoltak az éjszakát. :-)

Két napra rá, aztán János fel is hívta Edinát, hogy találkozzanak, és ezek a találkozások csak egyre sűrűbbek lettek....

 

 

Az eljegyzésük két éve, már egy egészen meghitt családi eseménykor történt, amikor is megszületett kisfiúk, Ábel. Így hát, mikor Ábel születésnapját ünneplik, bizony újra- és újra felidézik a lánykérés meghitt perceit is.

 

 

 

 

 

polgariszertartaskratancsiktunde

 

 

 

 

Edina elmondása szerint, hosszas keresgélés után találtak rám, és mivel a személyes találkozás nehézkes lett volna számukra, kérték, hogy skype-on beszéljük meg  az esküvői szertartás részleteit.

 

 

 

Ha a személyes találkozás nehezen megoldható, kitűnő megoldást jelent a Skype-on történő egyeztetés

 

 

 

 

 

 

polgariszertartaskratancsiktunde

 

 

 

 

 

Edináékkal már az első beszélgetés során nagyon könnyen egymásra hangolódtunk, azonnal nagyon szimpatikussá vált számomra  a kedves pár.

 

Éppen ezért nagyon jó volt, amikor az esküvőjük napján személyesen is találkoztunk a szertartás megkezdése előtt, és átbeszéltünk mindent újra. Ilyenkor tényleg olyan érzése van az embernek, hogy már régóta ismerjük egymást.

 

 

 

 

 

 

polgariszertartaskratancsiktunde 

 

 

 

A csodálatos idő Edináéknak kedvezett. És be kell vallanom, engem az esküvőjük helyszíne is elbűvölt.

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

nógrádi Fenyvespark Szálló és Rendezvényközpontban került megrendezésre esküvői szertartásuk, és az azt követő vacsora.

 

 

 

 

 

 

polgariszertartaskratancsiktunde

 

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

Nem csak a gyönyörű környezet volt meghatározó, de személy szerint kiemelném  a helyszín munkatársainak kedvességét és rugalmasságát is.

 

Edina ragyogott és gyönyörű volt, János nagyon kedves és jó humorú, Ábel pedig egy tünemény. :-)

 

Az összes vendég nagyon jókedélyű és szimpatikus volt, nem is csoda, hogy egy igazán klassz esküvői szertartás valósulhatott meg.

 

 

 

 

 

polgariszertartaskratancsiktunde

 

 

 

Nagyon örülök, hogy megismerhettem Edinát és Jánost!

Nagyon sok boldogságot kívánok ezúton is!!

 

 

"Kedves Tünde! Hosszas keresés után találtunk meg téged az interneten, már a weboldalad, fényképeid, Facebook oldalad is azt sugallták, hogy megtaláltuk a megfelelő személyt, és nem is csalódtunk :)
Személyesen nehézkes lett volna találkoznunk, ezért telefonon, skype-on történő egyeztetést kértünk Tőled. Szokatlan volt számunkra, hogy így is ilyen megnyugtató módon le lehet egyeztetni, egy ilyen fontos eseményt. Amikor megtaláltunk téged, egy konferencia hívással, hosszasan átbeszéltük, melyik fél mit vár el, és egy hihetetlenül profin személyre szabott, nagyon szeretetteli hangulatú szertartást állítottál össze belőle, belülről nézve a legszebb, legesleg személyre szabottabb amit valaha hallottam, mások esküvőin. Jó szívvel ajánlunk téged bárkinek, az esküvő fénypontja volt a Polgári szertartás!!
Edina&Ábel&Jani"
 
 
 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat.

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

Az esküvői szertartásról további képeket tekinthettek meg az Lilla és Robi esküvői szertartása az Edina és János esküvői szertartása  galériában.

 

 

Facebook megosztás