A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Vivien és Janó esküvői szertartása Siófokon

Vivien és Janó esküvői szertartása Siófokon

 

 

Amikor Janó anyukája megkeresett engem -sosem felejtem el éppen a saját esküvőnk előtti héten- azonnal

tudtam, hogy ez a felkérés számomra megint különleges lesz. Éva, mint anyuka és anyós meglepetésként ajándéknak szánta, hogy Vivien és Janó esküvőjükön szertartásvezetőként működjek közre a nagy napjukon.

 

Nagyon kedves gesztusnak tartom ezt az odafigyelést. Úgy gondolom Évi, mint örömanya így próbált és tudott is igazán örömet szerezni Vivienéknek és hozzájárulni ahhoz, hogy életük nagy napján minden úgy legyen, ahogy ők szeretnék.

 

 

 

 

 

szertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

Miután Évivel megkötöttük a szerződést (hiszen fontos volt számára, hogy tényleg ajándék legyek "én a szertartásvezető" a gyerekeknek, így ezeket a dolgokat ő intézte), felvettem a kapcsolatot a párral és megkezdődött a közös munka.

 

 

 

 

szertartasvezetokratancsiktundealomszertartas

 

 

 

Viven és János 6 éve találkoztak először, egy közös hajós munka kapcsán. 

 

Az eljegyzésükre már Olaszországban került sor, bár ezt nem így tervezte eredetileg Janó...

 

Vivien ugyanis Olaszországban dolgozott, és a tervek ellenére nem tudott hazajönni szabadságra Magyarországra. Ezért Janó kiutazott hozzá, megkérdezte mi a legszebb hely a környéken, és ott, egy gyönyörű kilátónál kérte meg Vivien kezét.

 

 

 

 

szertartasvezetokratansiktundeeskuvo

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

Esküvőjükre Siófokon, az Egy Csipet Nádas étterembe került sor. Az idő nagyon szép volt, így egy igazán szép esküvői szertartást tarthattunk meg a vendéglő kerthelyiségében.

 

Nagyon örülök, hogy megismerhettem Vivient és Janót, és Évát is, és emlékezetessé tehettem számukra esküvőjük napját

 

Nagyon sok boldogságot kívánok ezúton is!

 

"Kedves Tünde! Nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatásoddal.Mindenki megemlítette, hogy az esküvői szertartások közül a Te általad vezetett volt a legkedvesebb számukra.Bár nem volt időnk találkozni személyesen a szertartás előtt a rengetek elfoglaltságunk miatt, mégis megismertél minket és olyan személyes és szívhez szóló szöveget írtál nekünk, amelyet soha el nem felejtünk.Köszönjük szépen , hogy felkérésünk elfogadtad, és ezáltal részesei lehettünk egy ilyen kivételesen különleges alkalomnak!" Vivien és Janó

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat.

 

Az esküvői szertartásról további képeket tekinthettek meg a Viven és Janó esküvői szertartása galériában.

 

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

Facebook megosztás