A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Niki és Gábor esküvői szertartása Gánton

Niki és Gábor esküvői szertartása Gánton

Niki és Gábor már 10 éve egy pár voltak, amikor felkértek arra, hogy esküvőjükön legyek a szertartásvezetőjük.

Eljegyzésük a csodálatos Velencében volt 2016-ban, melyre mai napig szívesen emlékeznek vissza. 

 

Esküvői szertartásukat szűk családi körben tartották meg Gánton.

 

Niki nagyon izgult az esküvői előkészületek alatt. Amikor azért találkoztunk, hogy átbeszéljük az esküvői szertartásukat, és az általam megírt szertartást levezető szöveget, ezért nagyon fontosnak tartottam Őt megnyugtatni. 

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

Úgy gondolom ez sikerült is, hiszen esküvőjük napján a szertartás alatt, már felhőtlenül mosolygott, és élvezte annak minden pillanatát.

 

Niki és Gábor nagyon kedves emberek. Gábor lazasága, Niki precízsége igazán jó kombináció. Nagyon örülök, hogy megismerhettem őket, és engem választottak szertartásvezetőjüknek. :-)

 

Ezúton is sok boldogságot kívánok nekik!

 

"Kedves Tündi! Annak idején, amikor úgy döntöttünk, hogy összekötjük az életünket, abban biztosak voltunk, hogy nem szeretnénk egyszerű és sablonos esküvőt. Miután Téged ajánlottak, már így az elején is tudtuk, azon leszel, hogy ezt a napot csodálatossá és felejthetetlenné tedd. Ez sikerült is :-). Szeretnénk megköszönni neked, hogy a tudásoddal és a kedvességeddel, egy olyan szertartásban lehetett részünk amilyenre mindig is vágytunk. Köszönjük, hogy az odafigyeléseddel segítettél megvalósítani az álmainkat. Kívánjuk, hogy nagyon sok pár élje még át ezt az érzést a "NAGY NAP" után. Niki és Gábor"

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat!

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, az alábbi linken egyszerűen megteheted: http://www.alomszertartas.hu/hu/kapcsolat

 

Az esküvői szertartásról további képeket tekinthettek meg az Niki és Gábor esküvői szertartása galériában.

Facebook megosztás